Vanhan värikkään kapselin tunnistus

Tästä on aikaa reilu parikymmentä vuotta. Asia on jäänyt painamaan minua ja kummastuttaa edelleen :open_mouth:
Poikaystäväni käyttäytyi sangen omituisesti : Eräänä keväisenä päivänä hän (keskellä viikkoa ei oltu viihteilty siis juotu alkoholia se oli ainoa päihde meille) tapasimme Helsingissä Tokoin rannassa ja hän oli kummallinen ja vieraan oloinen ja lopulta hyppäsi uimaan siihen lahteen kaikki vaatteet päällä, sieltä noustuaan hän tuumasi “ettei tässä mitään hätää” ja oli kuin toisissa maailmoissa.

Hänen repustaan pullahti ulos lääkepurkki kun hän juoksi kohti rantaa. Purkissa oli kapseleita joissa toinen puoli oli kirkkaan turkoosi ja toinen puoli violetti, purppura.
Mitäköhän se oli? Hän kielsi että se olisi ollut hänen purkkinsa ja viskasi sen roskiin. Noin vuotta myöhemmin hän hirttäytyi selvinpäin koska ei vaan enää kestäny olla tääl.

Joskus aiemmin “kaikki oli hyvin”, hän sai hyvät paperit lukiosta ja oli aloittanut opiskelun. Jotakin tapahtui eikä kukaan tiedä mitä todella tapahtui.
Mikä sellainen turkoosi- violetti kapseli on mahd. ollut :cry:

Veikkaan tuon hirttäytymisen perusteella interaktiota johonkin muuhun. Lääke on voinut olla levozinia mm ja olihan niitä vannhoja psyykelääkkeitä, jo markkinoilta poistuneita vaikka mitä. Mutta oisko suikkari aiheutunut kuitenkin mielentila-heroiini-tms yhdistelmästä. Tuntuis oudolta että yhdellä lääkkeellä voi saada tollaista aikaan. Otan osaa.

NIIN. En minäkään usko että suuisaid olis tapahtunu kyseisien kapseleiden takia. Hänellä oli uskonnollinen tausta ja perhe täynnä syyllistäviä puritaaneja. Siitä se homma meni “läskiks” :cry: