Vahinkoraportti: Mitä hajosi kropasta tramalin ja pirin yhte

Viimeisin rankempi käyttöputkeni oli n. 3 viikkoa sitten. Vedin tuolloin kolmen päivän ajan about määrinä päivää kohden n. 1,5 g piriä, 600 mg Tramalia, 0,5 g kokaiinia sekä päälle rauhoittavia (Opamox 30 mg) epämääräisiä määriä joista minulla ei oikein ole mielikuvaa. Päälle tuli vielä jonkinverran kukkasavuja. Neljäntenä päivänä kunto sitten romahti valvomisen, syömättömyyden ja roinan määrästä johtuen.

Päälle iski uskomaton huimaus, pistävä päänsärky oikean ohimon kohdalle, kehon kramppauksia, kylmää hikoilua ja raajojen kylmenemistä ja puutumista. Puhtaan psykoottisen pelon vuoksi en uskaltanut lähteä lääkäriinkään kyselemään mitä kaikkea hajosi kropasta noiden päivien aikana.

Nyt kolmen viikon jälkeen käytän edelleen tramalia minimimäärän, joka pitää vieroitusoireet loitolla (200-300 mg/päivä) ja Oxepamia nukahtamiseen ja kramppien poissa pitämiseen (n. 60-80 mg/päivä). Noista rällästyspäivistä minulle on jäänyt jokapäiväiseksi tuskaksi päälle päänsärky oikean ohimon kohdalle, huimaus, pahoinvointi ja verenpaineen romahtelu, joka tuntuu käsien ja jalkojen puutumisena sekä kylmäämisenä. Päällä on myös voimakas alakulo ja masennus, jota ei Tramalkaan paranna.

Jos ihan kylmän objektiivisesti miettii asiaa, niin mitähän tuo kombo on rikkonut aivoistani/sydämestä/kropasta? Tiedän, että on idioottimaista kysellä tällaista asiaa verkossa mutta minulla on edelleen päällä niin voimakas pelkotila etten saa itseäni vietyä lääkärille tutkittavaksi. Mukana on myös syyllisyyttä ja musertavaa tunnetta siitä, että olen räjäyttänyt nyt pääni lopullisesti ja toivoa ei enää ole vaikka lääkäriin menisinkin. Viikatemies koputtaa jo ovelle joka tapauksessa. Tietenkin järki sanoisi, että tilanne ei ole täysin toivoton koska olen vielä kolmenkin viikon päästä hengissä mutta toisaalta olo tuntuu niin pahalta, että pelko saa yliotteen.

Nyt auttaisi se, että jos pystyisi kylmän objektiivisesti miettimään mahdolliset vauriot ja sen myötä saisi rohkeutta joko paranemisen odottamiseen tai sitten lääkärille menoon tsekkaamaan mitä olisii vielä pelastettavissa. Eli nyt tieto voisi poistaa tuskaa.

…Ainot hyvä puoli tässä oli se, että tämän helvetin myötä pirin vetämiseni on nyt lopullisesti ohi ja Tramalin lopettamiseen täytyisi saada päälle lopettamissuunnitelma. A-klinikalle sain lopulta ajan pääsisäisen jälkeisellä viikolla. …Tätä tunnetta en tahdo enää koskaan ikinä päälle :confused:

Koitin jo 2 krta vastata mut ku tää puh.katkasee pitkäs viestis. Eli mahdollista, että palautuminen kestää. Käyttöjakso onneks ei pitkä. Hyvä et klinel aika, siel on lekuri. Jos päänsäryn syy ei selviä siel, sit teekoo tai yksityinen. Verikokeet ne ainaski teettää, tai pitäis. Olen mäki “saanu” pelätä… Ei ole tullu vaurioita, vaik ois ollu enemmän ku mahollista!

tää vähä poikkeaa aiheesta mut kauankohan tramalit näkyy testissä? ku tuli kaverin kans otettua niitä yhen viikonlopun aikana aika paljo ja tässä ois melko varmasti testit eessä. määriä ei pysty muistamaan ku alkoholiaki siinä meni samalla melko runsaasti… ja bentsoja aikalailla…

joo sori tosiaan huomasin vasta jälkeenpäin että aiheesta ois ollu muualla keskustelua… juu varmaan parempi heittää 2-3 mirtazapinia naamaan ja ihmetellä asioita ennen simahtamista. juu ihan väärään paikkaan tuli kirjoteltua. sori. mutta kiitoksia tiedosta.

Kiitokset Pöllöpää ja Dark magus,
Tramal & piri yhdistelmä on todella idioottimainen, nyt sen tiedän. Tuosta kombosta on varoiteltu mutta mistään en löytänyt suoraa tietoa mitkä ovat suurimmat riskit tuossa päälle ja terveydelle. Oma idioottikombotukseni johtui yksinkertaisesti siitä, että olen niin vahvassa koukussa Tramaliin, että en pystynyt jättämään noita ottamatta edes päivinä jolloin piripussi saapui taloon… Ja näin järjettömän huonon olon sekä pelkotilan sain tuolla päälle. Normaalisti laskuista selviäisi muutamassa päivässä mutta nyt mennään jo useassa viikossa eikä vain helpota :neutral_face:

Ja Magus olet varmasti oikeassa, että kyseessä ei ole aivoverenvuoto; muutenhan kaiken järjen mukaan olisi pitänyt jo piumentyä kokonaan. Varsinaisia halvausoireita ole mutta vasemman ohimon kivun lisäksi oikea silmä “kouristelee” ja sen näkökenttä on kaventunut jonkin verran. Eli kunnossakaan pää, hermosto ja verenkierto ei ole. Ja lisäksi tämä jatkuva verenpaineen romahtelu tuntuu todella pelottavalta.

Oma juttunsa sitten olisi miten pääsisin Tramalista jossain vaiheessa eroon. Olen muutamia kertoja yrittänyt tuota ja ainakaan suoralla kylmä kalkkuna-metodilla hommassa ei ole toivoakaan. Vieroitusoireet käyvät aivan järjettömäksi. Mutta tuosta Tramalista vieroittumisesta voisi sitten jatkaa jossain sitä käsittelevässä ketjussa… Nyt pitää ensin selvitä tästä kombotteluni jälkipyykistä hengissä. Toivottavasti tämä nyt toimisi edes jollekin varoituksena siitä mitä EI kannata missään nimessä tehdä: yhdistelmästä kun ei tullut kovinkaan erikoisia nousuja mutta laskut ovat kestäneet nyt todella helvetillisinä kolme viikkoa. Joten ei näin…

Osut kyl aika lail ytimeen munkin kohdal. Kun ei haltsaa hommaa, on sit jossain vaihees niin sekasin, et ei päätä eikä häntää, järjen hiventä. Tosin mul pahin sekoilukausi on mennyttä. Nyt vaan tolet niin korkeet, et sen suhteen ei sit järkee… Ei saa hoidollista hyötyä, eikä fiiliksiä. Täs kuus kun on aika kerron lekuril, et piste ja riittää :smiley:

[Poistettu sääntöjen vastaista. Luethan Saunan säännöt. -Päihdelinkin moderaattori] Vetelen itte gramman ramboi ja vauhtii nii et perse pyörii. Jostain lasten lääkärikirjasta katsottu et ny o paha kombo ja jollain äitin pikku simakikkelillä ei kestänyt kroppa.

^ Joo ja siinä on joku jonne sekakäytellyt lähinnä ykkösbisseä, Buranaa ja reseptivapaita antihistamiineja ja lukenut netistä, että piri ja Tramal on kova kombo. On se hurja :mrgreen: …