Uusi Jeppe juomapäiväkirja on nyt julkaistu

Jeppe juomapäiväkirja on yksilöllinen ohjelma alkoholinkäytön vähentämiseen ja lopettamiseen tai alkoholinkulutuksen seuraamiseen. Päihdelinkissä on julkaistu 7.12.2011 täysin uudistettu Jeppe juomapäiväkirja. Uudessa versiossa on muun muassa kalenterinäkymä, johon käyttäjä voi kirjata juomansa alkoholiannokset sekä tuntemuksiaan ja ajatuksiaan. Uutta on myös Jeppe-koira, joka kannustaa ja tukee palvelun käyttäjää pyrkimyksissä vähentää tai lopettaa alkoholinkäyttö.

Uusi ja vanha Jeppe juomapäiväkirja ovat aluksi käytettävissä yhtä aikaa, ja uudesta versiosta kerätään käyttäjiltä kokemuksia jatkokehittelyä varten. Vanha, vuonna 2007 julkaistu Jeppe poistuu käytöstä kesäkuussa 2012.

Jeppe juomapäiväkirja auttaa sinua

  • arvioimaan ja pohtimaan juomatapaasi
  • päättämään tulisiko sinun lopettaa alkoholinkäyttö vai pyrkiä vähentämään sitä
  • löytämään tilanteet ja hetket, jolloin juot alkoholia enemmän kuin haluaisit
  • toteuttamaan muutoksen ja ylläpitämään sitä
  • pääsemään retkahdusten yli

Jeppe juomapäiväkirjaan pääset tästä.

oon pitäny juoma kirjaa 6viikkoa
juon 20-70 viikossa ja huomannut että jos saan lempee tarpeex nii käyttö voi tippua kolmannekseen mitä se on pahinmillaan, subu auttaa myös siihen ettei tuu dokailtua liikaa jos ei saa sexii eikä bupree (eteenkään SEXIÄ) miks oisin dokaamatta, mielihyvä kuuluu elämään olise sitten luonnollista tai synteettistä, mutta minä en ainakaan elä ilman euforiaa se on pillua tai kamaa sillä siisti jos musta meinaa raittiin saada nii ei muuta ku jalat auki!