Uusi alku

Moikka!
Olen Cora, keski-ikäinen nainen ja haluan lopettaa alkoholin käytön. Toivon, että tämä vuosi tuo muutoksen alkoholin käyttööni, koska olen niin kyllästynyt siihen. En saa siitä enää suurtakaan huvia, ja on ehkä parasta lopettaa tai ainakin yrittää sitä. AA ei minua kiinnosta, joten olisi mahtavaa, jos apu löytyisi täältä. :slight_smile:

Olen taistellut alkoholin kanssa jo pitkään, eikä käyttö oikein pysy kohtuuden rajoissa. Ehkä siksi olisi nyt parasta yrittää lopettaa alkoholin käyttö kokonaan. Olen lueskellut kirjoituksianne ja tämä vaikuttaa kiinnostavalta paikalta. Läheiseni käyttävät alkoholia enimmäkseen kohtuudella, mutta en koe sopivani enää siihen joukkoon.

Tsemppiä mukana oleville! :slight_smile:

Moi.
Olet oikeassa paikassa. Helppoa juomisen lopettaminen ei ole, mutta itse olen päättänyt yrittää niin monta kertaa kuin tarvii, että se onnistuu.
Tsemppiä lopetukseen.

Kiitos tsempeistä Miika! Niitä tarvitaan nyt. :slight_smile:

Hei Cora, tervetuloa joukkoon! Täältä kyllä löytyy vertaistukea, itselleni tuo pakonomainen juominen on vielä tuoreessa muistissa mutta usko pois, siitä pääsee irti. Ja olosi käy koko ajan vaan paremmaksi. Tsemppiä!

Kiitos Nayris! Toivotaan, että tämä alkoholin juomishalu menee tästä ohi pikkuhiljaa. Olen jo muutaman kerran voittanut itseni, vaikka päähäni on tullut ajatus lähteä ostamaan alkoholia. Pitää olla tarkkana, ettei käy hullusti. :unamused:

Neljäs alkoholiton päivä. :heavy_heart_exclamation: Tuntuu jo vähän paremmalta ja nukkuminenkin on sujunut paremmin. Toivottavasti turha valvominen loppuu tähän. :smiling_face: Alkoholi on käynyt mielessä monta kertaa, mutta en ole lähtenyt ostamaan sitä.

Hienoa!! Alku on aina vaikein, mutta älä luovuta.

Hei Cora,

Loistavaa! Itsekin aloitin uuden elämän 1.1. kun tajusin olevani täysin loppu ryyppäämiseen ja hyvien päivien hukkaamiseen krapulassa / edelleen humalassa. Vielä vähän auki, laitanko korkin kokonaan kiinni, vai yritänkö kohtuudella. Luultavasti se ei onnistu. Täällä ollaan oltu ilman humalaa nyt 8 päivää. Kerran maistoin ystävältä jotakin uutta siideriä, mutta thats it ja sitä en laske juomiseksi. Alkoholin maku ei laukaise itselleni ryyppäämistä, vasta kun alkaa nousta päähän niin silloin mennään. Varsinkin viinin kanssa. Mietoja pystyn juomaan helpommin kohtuudella, ja se onkin tavoitteeni jos juomista aion joskus koittaa. Nyt kuitenkin lähitulevaisuuden tavoite on olla täysin tipatta ja katsoa miten menee.

Perjantaina tuli todella kova juomishimo ja se kesti pidempään kun yleensä. Aloin heti syömään ja join kokista, ja kun himo meni ohi olin niin iloinen. Se todellakin meni ohi!! Hain kaupasta alkoholittoman viinin, pahaa oli, joten ensi kerralla menen hakemaan sen Alkosta kunhan pahin on takana etten sitten ratkea alkoholillisiin juomiin.

Tsemppiä Cora ja kaikki muutkin asian kanssa painivat!!

Miika kiitos, joo en aio nyt luovuttaa. :smiling_face:

Kiitos tseppiä sinullekin Kedonkaunhein! :slight_smile:

Minulla meni kuusi päivä alkoholitta, mutta sitten erehdyin vähän ottamaan. :unamused: Tänään on onneksi uusi päivä ja aion viettää sen selvin päin kuten loppuviikonkin. En pidä enää yhtään juomisesta enkä krapulaisesta olosta, joten todellakin toivon raittiuden jatkuvan. Ehkä minulla on silti niin kova pää, että täytyy välillä kokeilla, vielä alkoholi maistuisi - mene ja tiedä. ?‍:female_sign:

Olen päässyt jo takaisin raittiuteen, mutta kyllä tuo putoaminen otti päähän. Pitää olla suunnitelmallinen ja valpas, ettei sorru jälleen alkoholin käyttöön. :open_mouth: