Uudenvuodenlupausten (2012) bustaus-ketju

Palsatalle kirjoitettiin vuoden 2011 viimeisellä viikolla 5-6 kappaletta uudenvuodenlupausketjua, että ei enään pelata. Noh, tänne voi tulla ilmoittamaan kun on rikkonut pelaamattomuuslupauksensa! :exclamation:

P.S. Itse en tänne tule mitään kirjottamaan tän aloitusviestin jälkeen! :mrgreen:

Toivosin, että tänne ei ilmestyis tunnustuksia, mutta toisaalta kunnioittaisin sitä, joka uskaltaa tulla kertomaan. Meinaan uni pillerin napata, että nukkuis sitkeesti eikä heräis yöllä miettimään, että tilillä olis rahaa ja voishan sitä satasen pelata ja jos voittas jotain ni lopettas siihen ja jos häviäis, ni jatkas unia…jos nyt rehellisiä ollaan, niin vuodessa 12 kuukautta. Eläke tulee tilille 2 kertaa kuussa, eli 24 kertaa vuodessa ja noin 4 vuoden aikana öööööööotetaas laskin…sehän tekee 96 kertaa…ei perkule. Alkaa jo sataa lähellä olemaan. Pitäsköhän nyt ottaa kaiken varalta pari pilleriä, ni selviis edes aamuun asti.

\o
Rikoin tänään lupaukseni, mutta pelikassaa on vielä toistaiseksi, kun kävi tuuri tuossa pelaillessa… Noh, sitten jos häviän nämä rahat niin sitten kyllä lopetan viimeisen kerran! :arrow_right:

High Roller,

Monesko viimeinen kerta? Älä petä itseäsi, vaan vihellä peli poikki! :mrgreen:

osta koira, se ymmärtää sinua

tää on sulle selvästi vitsi, monille se sitä ei ole

jos on hävinnyt 650k€ se on varmasti kova paikka, koita kestää

rauh rauh :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: