Ultimate testi..

Mä olen lähdössä laivalle viikonloppuna…
Pelikoneita joka kulmassa ja viimeksikin jonkun casinon mainostypykät suurinpiirtein jahtasivat ja tyrkyttivät ilmaisia testikierroksia…

Siitä on varmaan jotain reilu vuosi, kun viimeksi olin laivalla, joten hyvin tuoreessa muistissa oli ne kaikki pelaamisen kauheudet…

Nyt olen ollut n. vuoden ja neljä kuukautta pelaamatta ja odotan kauhulla milloin ne pelihimot iskee…onneks reissuun lähtee mun hyvä ystäväni, joka tietää mun säälittävän historiani kaikessa kauheudessaan ja hän saa ihan luvan kanssa takoa järkeä mun päähän tarvittaessa vaikka jollain kättä pidemmälläkin :smiley:

Saa tsempata, tuun raportoimaan reissun jälkeen kuulumisia :slight_smile:

Pelitöntä loppuviikkoa, vertaiseni!!

TSEMPPIÄ! TSEMPPIÄ! ja vielä kerran TSEMPPIÄ!

Toisaalta sen mitä olen kirjoitteluasi seurannut, ei sinulla taida hätää tuolla olla. Sen verran taidat kuitenkin omasta tilastasi tiedostaa, ettet sortune houkutuksille vaan tuosta laivareissusta tullenee taas yksi etappi lisää pelaamattomaan elämääsi. Kun musitamme sen, mistä olemme tälle taipaleelle lähteneet, tuskin aivan heti tulee tarvetta alkaa itselleen epärehellisyyttään valehdella, että voisimme pelata kuten normaalit ihmiset.

Toisaalta todettakoon myös se, etten kaipaa tuota osaa normaalista elämästä. Siis sitä, että osaisin pelata kohtuudella. Siinä nimittäin piilee sellainen vaara, että sen kautta pakenee tiedostamattaan jotakin toista asiaa, vaikka itse pelaaminen olisikin kohtuudessa pysyvää, ajanvietettä. Tämä totaalinen pelaamattomuus on siinä hyvä elämäntapana, että tässä saa kohdata kaikki positiiviset ja negatiiviset tunteet raakana, nauttien samalla siitä muistutuksesta, että hei, tämä on elämää.

Mauahtavaa matkaa sinulle! Kiitokset kokemuksistasi. Muista tuolla purjehtiessasi se, että mikäli kiusaus vasemmalla olkapäälläsi kuiskii sinulle “Pelaa”, niin minun minifiguurini istuskelee oikealla olkapäälläsi, mätkien tuota vasemmalla olevaa kuvatusta avokämmenellä korville, kehoittaen lopettamaan lässytyksensä. :slight_smile:

heippa!

kiitoksia kaaleppinen! :slight_smile:

reissu meni mahtavasti. oli ihania ystäviä ympärillä, hyvää ruokaa ja juomaa, eikä tarvinnut tiskata itse ;D

pelaaminen ei oikeastaan edes käynyt mielessä.
välillä niitä hetkiä tulee, mutta lähden heti pois sellaisesta tilanteesta, missä pelihimot vaivaavat…

eli jatkan siis pelaamattomuutta, päivä kerrallaan, sallien sen satunaisen loton itselleni :slight_smile: