Ulkomaalaisten bentsojen rantautuminen ja haitat!!

Tämän järjettömän lääkärilinjauksen takia. ( Aion tehdä kansalaisaloitteen kunhan vähän toivun) Suomeen tulee jatkuvasti epämääräisiä lue : VAARALLISIA bentsoja.

Rivotril. 2mg. Ennen olivat lähes aina klonatsepaamia ( välillä klonatselaamia) . Nykyään ihan sattuman kauppaa. Sisältäneet jopa fentaa/metadonia. Eikä voi päätellä jakouurteestakaan enää. Ennen kovat ja ohuet viivat sisältävät olivat feikkejä.

Miksi Roche ei tee asialle mitään??Tosi huonoa mainetta firmalle kun mafian omistama tehdas noita tekee. Niitä ei ihmishenget kiinnosta.

Sitten.
Viime keväänä Helsingissä oli punaisessa levyssä keltaisia venäläisiä alpratsolaameja. Aiheutti kaksi kuolemantapausta.(Osasyy)
Sitten Galonikan ksalolit. Laatu vaihtelee. Pääasiassa Legit?

Nyt itse olen jotenkin övereissä Terapia nimisen “tehtaan” Diazepamista. Oli pakko ostaa kun Orionin ei saanut ja Kukaan lekuri (kävin kolmella eivät suostuneet määräämään edes opamox 15mg) Ovatko tuttuja? Nyt vaikea hengittää. Pohdin 112 soittoa. Voi olla paniikkihäiriäkin. Koska 22v. Olen joutunut syömään bentsoja. Kaikki hoitoyritykset katkenneet järjettömiin bentsolaskuohjelmiin.(2 viikkoa). Mukana alkoholismi. Huumeista lähes täysin päässyt.

Mikä järki tässä on? Takana ainakin valvota ja A-klinikan asiantuntijoita. Mm. Kaarlo Simojoki.

Mutta julkaiskaa kuvia jos selkeä epäilys että feikki. Niin cg246 telaketju. Jos pullea eikä ohut ÄLÄ SYÖ. Veti tajun pois itseltä.

Kovin voitto tehdään atm. Bentsoilla. Tämä linjaus että ihmiset jotka ovat sairauteen aloittaneet bentsot. ( itselle vuonna 1996 sanottiin kun olin lsd/kannabispsykoosissa) ja lääkäri teki oikein kun määräsi xanoreita. 10v myöhemmin ne vaihdettiin pameihin järkevällä tavalla. Nyt ikää 40v. Tuntuu että aivot tuhoutuneet. Toivo alkaa mennä. Kun luen vanhempia kirjoituksia niissä ollut joku järki.

Mutta siis. Olisiko joku minun kanssani valmis tekemään kansalaisaloitteen siitä että bentsolaskuohjelma kuuluu tehdä YHTEISTYÖSSÄ potilaan kanssa. Ei pakon sanelemana. Se johtaa epäonnistumisiin.

Ps. Ovatko Terapian Diazepam 10mg vaarallisia?

Soita heti apua eli ambulanssi!! Kerro ottaneesi vahingossa löytämiäsi mielestäsi normi pameja jotka ilmeisesti ei ollutkaan sitä mitä pitäisi.

Takana A-klinikka (sekä muutama yksityinen päihdehoito firma) +muutama lahjottu/uhkailtu vaikuttaja) sekä ylemmät lekuri tahot ympäri maan jotka kieltää bentsojen määräämisen tk-lekureilta (potkujen uhalla) muutakuin jos henki meinaa lähteä, eikä aina silloinkaan (eräs yliyliylilekuri avautui) . Raha ja valta ovat asian ydinsyyt kuten vähän aina. Yksityisetkin tiukentaneet linjaa, syitä voi vain arvailla…

Ps. Varo etteivät vain ensihoito tulkitse asiaasi paniikkikohtaukseksi kun sitten voit hyvin jäädä ilman apua.
Kerro ihmeessä miten lopulta kävikään!!

Rivotril on sitä tyystin samaa, Rochen valmistamaa tavaraa, kuin suomalaisissa apteekeissa laillisesti myytävä Rivatril, josta en ole koskaan kuullut kenenkään valittavan. Nimi on vain Suomessa sattuneesta syystä eri, koska RivOtril kuulostaa suomenkielessä turhan rivolta :mrgreen: . Ei se, että Rivotrileja salakuljetetaan ja myydään kadulla laittomasti, niitä jotenkin mystisesti epämääräiseksi myrkyksi muuta. Toki Rivotrileina myytäviä feikkinappeja tehtaillaan, mutta mitäpä Roche sille asialle voi tehdä? Olkoon kuinka huonoa mainosta vain, mutta ei Roche mikään poliisi ole. Vai pitäisikö Rochen ryhtyä jakelemaan Rivoja avokätisesti ilmaiseksi ja ilman reseptiä, jotta laittomasta nappikaupasta tulisi kannattamatonta?

Toki kaduilla liikkuu nykyään näitä laittomissa UG-nyrkkipajoissa nyherrettyjä benzoja, jotka voivat sisältää ties mitä sontaa, mutta en silti usko mihinkään järjestelmälliseen narkkien hengiltä myrkyttämiseen. Tietenkään näitä valmistavat “kemistit” eivät välttämättä ole mitään ruudinkeksijöitä ja yrittäessään maksimoida voittoa voivat tunkea tabuihin vaikkapa sitä fentaa, mutta siitä huolimatta ei ole kovinkaan järkevää ja kauaskantoista bisnestä tappaa maksavia asiakkaita heti kättelyssä :unamused: .

Mistäpä minä tosin mitään tiedän, kun en ole katuhuumeisiin koskenut enää vuosiin ja silloin kun minä olin nuori, huumeet olivat pääasiassa sitä, mitä niiden sanottiinkin olevan.

Kuolemantapauksia toki sattuu ja paljon sekakäyttäjien keskuudessa, mutta veikkaanpa, että niissä vaikuttaa ennemmin juuri se sekakäyttö, kuin se, että yhdessä napissa olisi norsuannos jotakin laakista tappavaa myrkkyä. Kyllähän se henki voi lähteä helpostikin, kun vetelee sekaisin vahvat opparit, Lyricat, benzot ja mahdollisesti vielä viinat, lakat ja ties mitkä. Silloin tällöin tulee näitä ihan virallisia tiedotteita liikkeellä olevista oikeasti vaarallisista aineista(Esim. se norsuoppari karfentaniili, PMMA-nipsut ym.), enkä niitä yhtään epäile, mutta varsin vähän tällaisista kuitenkin kuuluu virallisia kanavia pitkin verrattuna siihen, kuinka paljon näistä nistien ja sekiksien keskuudessa juorutaan. Luulisi, että nousisi suurempikin meteli, jos kadulla alvariinsa ja lähes yksinomaan liikkuisi puhtaasti hengenviemiseksi tarkoitettuja myrkkyjä.

No nyt mä luin tämän aloituksen ihan silmälasit päässä ja vähemmän ryynejä päässä :mrgreen: . Siitä sitten vain kansalaisaloitetta puuhaamaan. Kyllä niitä maailmaan mahtuu. Vähän skeptinen olen sen suhteen, saako tuollainen kansalaisaloite kerättyä määräajassa 50000 nimeä. Bentsodiatsepiinien ongelmallinen käyttö ja siitä vieroittautuminen on kuitenkin suht marginaalisen porukan ongelma. Eutanasia, aktiivimalli ja tällaiset koskettavat suurta yleisöä huomattavasti enemmän. Hitaasti hiivuttavaan tautiin sairastuminen tai työttömäksi joutuminen ovat tavalliselle tallaajalle paljon todennäköisempiä, läheisempiä ja pelottavampia skenaarioita, kuin pillerinalkkiin jääminen. Sitä paitsi; ohjeistuksissa sanotaan JO NYT, että benzovieroitus pitää tehdä yhteistyössä potilaan kanssa. Vaikka tuo kansalaisaloite menisi heittämällä läpi eduskunnassa ja käsittelyyn toivotuin tuloksin, niin muuttaisiko se käytännössä mitään? Terveydenhuollossa ja myös monissa muissa yhteiskunnan elimissä on kosolti asioita, jotka ohjekirjan mukaan pitäisi hoitaa näin ja noin, mutta käytännöt ovat varsin kirjavia ja jokainen keissi on erikseen tapeltava läpi, jos energia sellaiseen ylipäätään riittää. Lähtökohtaisesti on tietenkin hyvä asia, että tavallisella kansalaisella on mahdollisuus tehdä kansalaisaloitteita, mutta monilla tuntuu nyt vähän vääristyneen se ajatus, että kansalaisaloite on jokin helpolla autuaaksi tekevä juttu, jolla saa simsalabim! korjattua jonkin itseään vituttavan epäkohdan.

Vaikka tässä maassa benzovieroituksia hoidetaankin päin vittua, niin kyllä se silti on ihan ihmisen omalla vastuulla, jos menee ostamaan kadulta Sergein itse rotanloukossa arvalla heitetyistä aineista askartelemia nappeja(Alaikäisille noiden myyminen on toki eri asia). Jos julkinen terveydenhuolto määräisi benzoja avokätisemmin, eikä respoja katkottaisi seinään, se epäilemättä nakertaisi laitonta ryynikauppaa, mutta kyllä siellä kadunkulmassa asioivat myös ne, jotka haluavat saada päänsä mahdollisimman sekaisin ja joille mikään ei riitä, eivät pelkästään epätoivoiset vieroitusoireiden lääkitsijät.

Rochesta vielä: Ei. Rochea ei todellakaan kiinnosta tämä asia. Se on iso firma, joka tahkoaa nykyään isot rahansa ihan muista lääkkeistä ja innovaatioista, kuin jostakin vitun jämä-Rivotrilista/Rivatrilista. Se ikivanha ja pirun halpa lääke on pelkkä hyttysen paska Rochen voitoista ja varmaan nettoaisivatkin sillä paremmin, jos suoraan myisivät mafialle oikeudet ko. lääkkeeseen :mrgreen: .

En ole muuten koskaan ymmärtänyt miksi tämä ei ole jo Suomessa voimassa. Jotkut lekurit jopa joissain tilanteissa antavat vinkkejä ns. tiskin alta miten sen voi se helvetin tuskista (mutta ihan täysin järjissään oleva) toteuttaa. Ei pitäisi olla vaikeaa iskeä elimistöön ensin kunnon bentsot/barbit, relaxantit ja kiputropit, sitten täydelliseen koomaan vievä lääke sekä sitten viimeiseksi troppi joka pysäyttää sydämmen. Kuka saatanan sadisti voi tositilanteessa tuota vastustaa jos vähänkin omaa empatiaa??

Ne totaali päänsekoittajat bentsoilla (kun parempaakin kamaa löytyy yllinkyllin) on kuitenkin aika marginaali sakki vaikka toki hekin “laskuvarjoja” kaipaavat.

Mielestäni tämä nykyinen bentsojen demonisointi ja päättömät linjaukset on täysin hullua (paitsi niille tahoille jotka tajuavat ettei niillä napeilla rikastu ykskään firma.) Mainioita wanhoja lääkkeitä oikeaan tarpeeseen (joita ei oikein millään voi edes korvata) ja viekkarit/liian nopeat tiputukset aiheuttaa vain negatiivisia lieveilmiöitä ihan tavalliselle tallaajallekin kadulla+heitteillejatetylle hengenvaaran sekä päivystyksissä sekasortoa ja vartijoille painimatseja kun olisi varmaan parempaakin tekemistä.