Tuttu juttu...................

eli ajettelin kans vähän purkaa paineita tänne. Eli olen peliongelmainen, niin kuin moni muukin täällä. Ja on muuten helv.t.n vaikea tunnustaa itselleen, että on ongelma pelaamisen kanssa, vaikka olen ollut ongelmasta tietoinen about 7-vuotta, olen nyt 21v.
Eli kaikki alkoi joskus 14-vuotiaana. Seurasin isäni pelaamista ja välillä isä antoi munkin pelata(todella suuri virhe, ÄLÄ KOSKAAN OPETA LASTA PELAAMAAN), sitten kävin koulun jälkeen aina vähän pelaamas, eli häviämässä omat ja varastetut rahat. No, sitten kaveri opetti pitkävedon salat ym… vastaavien ja pian hävisin rahani kahteen eri osoitteesen. Tätä pelaamista kesti johonkin 19-vuotiaaksi, joilloin keksin paffin ja muut nettikasinot. Eka talletin kympin, sitten satasen ja pian talletin päivässä useita satoja euroja ja tietysti hävisin kaikki. No fiksuna kaverina lähdin voittamaan hävittyjä rahoja ja huonosti kävi.
Tuos laskeskelin, että oon hävinnyt vähintään 10000 euroa elämäni aika, josta ainakin puolet on mennyt nettipokeriin. Nyt painaa velat päällä, nytkin kello on puoli kuusi aamulla ja mietin vetäiskö kännit vai hyppäiskö junan alle.
Tämän kaiken lisäksi setäni on pelannut koko elämänsä, talon, perheen, kaiken lisäksi sukulaiset hyökäsivät setäni, vaikka setä olis tarttenu enempi apua. Eikä siinä vielä kaikki, kaksi serkkuani on myös peliongelmaisia, siis voi näitä peliongelmaisia sukulaisia olla enempikin, mutta nää on ainakin mun tiedossa. Oon tullut siihen tulokseen, että suvussa on pakko olla joku geeni virhe, joka aiheuttaa peliongelman.
En ole kertonut kenellekään ongelmastani, enkä kerro. On sen verran itsepäinen luonne, että omat sähläykset selvitetään ominpäin. Niin, ja tiedän pari vanhaa kaveriani joilla on peliongelma, plus toisella huume ongelma.
On se helppoa syntyä köyhään duunari perheeseen ja kuolla vielä köyhempänä. Ei ainakaan tuu lähipiirille ongelmia perintö verojen kanssa, joka asiasta löytyy positiivinen asia :wink:
Jotenkin tuntuu, että olen epäonnistunut kaikessa. Eli olen siis LUUSERI. En nyt kerään mitään sääli pisteitä. Yleensä selviän aina jotenkin taistemalla, mutta nyt en enää jaksa, 21-vuotta taistelua saa riittää mun osalta.

Tuli aika p.rkel…sti tekstiä…
Toivottovasti joku sai jotain selvää kirjoituksestani. Aika perus tarina, mutta kirjoittaminen helpotti kummasti.

Viranomaisten mukaan uhkapeliriippuvaisia on Suomessa vain kourallinen. Sitäpaitsi fiksu pelaaja ryhtyy voittavaksi pelaajaksi. Joten ei tämä voi olla ongelma.

So not. Kaikki kentällä liikkuneet tietävät, että todellisuus on jotain muuta kuin viralliset arviot. Nettiuhkapelaamisen nopea leviämiinen tulee jossain vaiheessa räjäyttämään ongelman päättäjien tietoisuuteen.

:frowning: