Tuplarangaistus ?

Hölmönä väärensin erään khoitopolin lääkärin klinikan nimellä reseptin. Jäin sillä kertaa kiinni ja sain myös varoituksen korvaushoitopolilta. Minulla ei ole enää varaa ottaa yhtään varoitusta, muuten koko paska loppuu.

Tämä oli rangaistus numero 1

Jossakin vaiheessa joudun poikeuteen väärennöksestä ja huumausainerikoksesta
Sieltä tulee sitten todennäköisesti ehdonalaista.

Tämä oli rangaistus numero 2

Onko tämä ihan oikein?

Eiköhän yksi rangaistus riitä jo ihan hyvin. Huomenna palautan se perkeleen varoituslapun khoito polille ja otan asian puheeksi. Jos se ei tehoa, otan uhteyttä asianajajaan.

Mitä mieltä itse olette?

^ Siis jäit kiinni apteekissa? No nehä tekee automaattisesti ilmotuksen poliisille, ei tuossa mitään ihmettä ole. Ei rangaistuksissa oo kyse siitä onko se “reilua” vai ei, tai etteikö olis toki kivampi päästä sillä että joku sanoo vaan “soosoo, ethä tee uusiks enää” ja kaikki kuitattas sillä. Ei se korvaushoitopolin antama varotus oo rangaistus periaatteessa ollenkaan, joten eiköhä oikeus odota. Vai ymmärsinkö oikein mitä kyselit?

Mitä tästä opimme? Reseptien väärentäminen on kilipäistä hommaa, elkää siihen ruvetko.

tiesit mihin lähit, turha itkeä ku paska on jo puntissa.

täysin totta…

Etkö tosissaan ite ymmärrän että oot tehny väärin? Väärennös on tässä yhteiskunnassa rikos josta saa rangaistuksen tai kaksi tai useampia. Miks rikot tän valtion lakia jos et oo valmis ottaa siitä johtuvia seurauksia vastaan? Mee oikeesti ittees, toi ei oo enää ees säälittävää.

ps. Ei oo mitään vittuilua, en vaan ymmärrä. Sori.