Tuohi mastercard!

Hei onko kukaan käyttäny kyseistä korttia??kuinka paljon lisäkuluja kuukaudessa jos vetää luotot tappiin? ite otin 5kilon luoton et saan maksettua loput pikavippivelat…makselee sit tot luottokorttivelkaa mielummin ku älyttömii korkoi pikavippikuluissa!

no joo, nyt sun pitäis päästä jonnekin sit siirtää rahaa vai voitko soittaa pikavippifirmaan ja maksaa lainas kertomalle heille korttis tiedot?

nostoprovisio menee kun kääntää kortilta käteiseksi rahaa jossain verkkopankissa jonka saat varmaan käyttöön kortin myötä.

jos olet pelaamatta niin ihan ok homma. Älä nyt mokaa pelaamalla enempää. Korothan siinä on hirveet,varmaan joku 15prossaa vuodessa ja tilinhoitapalkkio 5e kuussa, mutta kyllä onhan se järkevämpi kuin pikavipit. Nyt vaan pelaamattomia päiviä puseroon. :laughing:

Joo, tossa vaiheessa kannattaisi ottaa luottokielto ns. maksuhäiriömerkintä tai ainakin laittaa tieto kaikkiin pikavippiyhtiöihin…

Olet moninkertaisessa kusessa jos otat uudestaan niitä pikavippejä sekä sulla on myös silloin siellä nordea rahoituksessa lainaa…

Tsemppiä!

joo toi 15 prosenttia vuodes ei oo kuitenkaan mitää verrattuna siihen mitä pikavippifirmois joutuu maksaa ja en ole korttia vielä saanu…tänään tuli tunnusluku postista vast. en mä kyl meinaa koko luottoa tappiin vetää sen verran et saa kiireisimmät vipit pois ja loppui koitan maksaa palkasta…pelit on lopetettu taas kerran :imp: en aijo luottareit menettää…

Maksa nyt kaikki samantien ja maksele sitten palkasta nordealle. Jos maksat vain osan niin käytät vaan lopun luoton peleihin ja otat ne muutama pikavippiä mitkä sait maksetuksi. Tai muistaakseni aikamoisia tarinoita vielä noin 6 kk sitten tänne kirjoittelit.

Pelaa varman päälle! Ja eikö noissa usein ole korko joku noin 7 %? Lyhennysprosentit ainakin ovat hyvin pieniä mikäli haluaa ja tarpeen tullen luoton pystyy käyttämään uudelleen parin päivän päästä.

Ei ole tarkoitus syyllistää, mutta itsekin sain kerran vipit maksettua… tämä kävi liian helposti ja kuiluun pudottiin. Toivon sulle parasta.

Olet oikeassa mr.addict…ehkä on fiksumpaa maskaa kaikki kerral pois :slight_smile: mitäköhän pankki meinaa jos vetää heti tappii kortin?no kuhan lyhentää maksut ajoissa ni ei kait ne mitään ala kyselee. ikinä en olis uskonu et kaikkien tuskaisten pelivuosien jälkeen olisin taas pelannu velaksi…kerran kun pelihimo napsahtaa ni se on menoa sitten :blush: nyt ollu 7vuorokautta ilman mitään pelejä :slight_smile:siitä on hyvä jatkaa nyt jätin kenot ja lototkin pois kokonaan. Tsemppiä myös teille ja kiitos vinkeistä!

Ei pankki siihen mitään sano, nehän hyötyy siitä :smiley:

Nyt on luotot tapis enkä saanu edes kaikkia vippejä maskettua ku niitä olikin enemmän ku muistelinkaan :imp: no uusi vuosi lähteekin taas velanmaksulla liikenteeseen…yrittäis ens vuonna maksaa kaikki velat pois…pienel palkal aika hankalaa,mut ei auta pakko painaa kaikki v-loppu ylityöt mitä irtoaa!tulipahan kalliiksi mokoma retkahus taas kerran :cry: olo on kyllä ihmeen hyvä, ei ole ollu itsetuhoisia ajatuksia tällä kertaa :slight_smile:

Hyvä asenne, tsemppiä!

Itelläkin velkaa 12k ulosotossa mutta nyt on 15k oikeusjuttu menossa joten saatan saada itsekin velat maksettua.