Tule sinäkin mukaan ilmaiseen GA-ryhmään -Nimettömät pelurit

Hei!

Nimettömät pelurit (Gamblers Anonymous eli GA) on 12 askeleen ohjelmaan toimintansa perustava ryhmä, jossa pakonomaiset uhkapelaajat antavat toisilleen vertaistukea. Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa pakonomainen pelaaminen. GA ei ole yhteydessä mihinkään aatteelliseen, uskonnolliseen tai poliittiseen suuntaukseen, järjestöön tai laitokseen. GA:ssa ei ole mitään velvoitteita eikä jäsenmaksuja.

nimettomatpelurit.fi

Helsingin GA-ryhmän kokoontumispaikat joka keskiviikko klo 18:
29.8.2012 asti Kaisaniemenkatu 2, 3. kerros (summeri TILTTI), 00100 Helsinki
5.9.2012 → Käenkuja 1 B, 2. kerros, 00500 Helsinki

GA-ryhmä löytyy myös seuraavilta paikkakunnilta:
Eno, Espoo, Hauho, Hämeenlinna, Imatra, Joensuu, Kitee, Lahti, Lohja, Oulu, Pieksämäki, Tampere, Turku ja Vaasa.

nimettomatpelurit.fi/ryhmat.html

Jos haluat päästä peliongelmasta eroon, sinulle mahdollisesti sopiva ratkaisu on Nimettömien Pelurien GA-ryhmä. Jos paikkakunnaltasi ei löydy sellaista, voit perustaa sen yhdessä toisen tai toisten peliongelmaisten kanssa.

Soita 040-810 9161 GA Tuki ry.
GA-ryhmien kokoontumisiin voi tulla ennalta ilmoittamatta.

KIrjoittaja on poistanut tämän viestin.

Uhkapeli-addiktio on sairaus, josta voi toipua.

Uhkapeliriippuvuus on salakavalasti ja hitaasti etenevä tunne-elämän sairaus, jota ulkopuolisen on vaikea havaita. Tunnusomaisia oireita ovat mm. salailu, velkaantuminen, valehtelu ja mielialojen suuri vaihtelu. Pakonomaisen pelaamisen kierre tuhoaa vähitellen ihmissuhteet, taloudenhallinnan, perhesuhteet, mielenterveyden ja elämänhallinnan.

Peluri usein vähättelee ongelmaansa loppuun saakka, kunnes päätyy umpikujaan tavalla tai toisella, ja ongelman laajuus paljastuu läheisille. Avun hakemisen ja vastaanottamisen kynnys on yleensä äärimmäisen korkea. Ongelmasta toipumisen tehokkaimmaksi avuksi on todettu muiden (entisten ja nykyisten) pelureiden antama vertaistuki.

Osoita rohkeutta tunnustamalla heikkoutesi edes yhdessä asiassa. Kukaan ei ole super-ihminen, joka pärjäisi kaikessa mahdollisessa ilman muiden tukea.

Hei pelikaani!

Mikä oli tämän blogin pääpiirteinen pointti? Tuoda GA-ryhmä tietoisuuteen veikkaisin? Tällä sivustolla tuo nousee aika usein tapetille ja monet siitä jo tietävät. Sinänsä ihan hyvä aihe jos sivuston on avannut joku ensikertalainen ja ei ole tietoakaan mikä ihmeen GA… Jotenkin ei vaan ole sopivaa tämäntyylinen mainostaminen (ainakin itselle tuli hiukan sellainen olo lukiessa tätä että koitat markkinoida tätä GA:ta). Mutta sana on vapaa ja kukin taplaa tyylillään :slight_smile: Sinun tulisi kuitenkin tiedostaa se asia että ei noi GA-ryhmät ole mitään “pakollisia” toipumisen kannalta. Olemme kaikki yksilöitä ja jokaisella on omat keinonsa tähän elämänmuutokseen, pelaamattomuuten. Yksi sopii toiselle, mutta ei välttämättä toiselle. GA-ryhmät eivät ole mikään välttämättömyys pelaamattomuuteen. Joillain saattaa olla tämä GA vaikka hyvä ystävä tai perheen jäsen tai kuka hyvänsä läheinen tukihenkilö, tämäkin täyttää jo käsitteen GA määritteet. Olemme jokainen luonteeltamme erilaisia ja kaikille ei sovi tyyli että ringissä avaudutaan tuntemattomille henkilöille…

Tuosta en pitänyt yhtään kun kirjoittelet tänne mitä ihmiset ovat puhuneet GA-ryhmässä :exclamation: Vaikka tietenkin säilytit anonyymina henkilöt, mainitsit kuitenkin paikan ja ajan. Onko tällainen sallittua toimintaa? :astonished: Itse en ainakaan haluaisi, jos kävisin vastaavissa GA-tapaamisissa, että puheitani levitellään netissä vaikka anonyymiys säilyisikin. Hyvän maun rajoilla mennään, pitäisi jäädä sinne huoneen sisään ne puheet…

[Poistettu asiatonta - Päihdelinkin moderaattori] ray vois antaa peliongelmaiselle litterat mennä lähimpää ga ryhmään. miksi näin ei ole?
mietippä sitä