Tule mukaan Varjomaailma-nettiryhmään!

Kesä on monessa perheessä rankkaa aikaa. Koulut ja muut auttavat tahot sulkevat ovensa ja vanhemmille tarjoutuu lomien alkaessa tilaisuus juoda rankemmin.

Huolestuttaako sinua vanhempiesi alkoholinkäyttö? Haluaisitko keskustella siitä luotettavan aikuisen kanssa? Tule mukaan A-klinikkasäätiön Varjomaailmaan!

Varjomaailmassa alkaa 1.7.2013 kesänettiryhmä 12-18-vuotiaille nuorille. Ryhmän kesto on kolme kuukautta, ja siellä keskustellaan vanhempien päihteidenkäytöstä ja muista mieltä askarruttavista asioista. Mukana on kolme ohjaajaa. He ovat sosiaalialan ammattilaisia ja käyvät ryhmässä päivittäin keskustelemassa kanssasi.

Ryhmässä tutustut nimimerkin turvin muihin samassa tilanteessa eläviin nuoriin. Keskustelu on luottamuksellista ja sitä voivat seurata vain ryhmän jäsenet. Apuna ryhmäkeskustelussa käytetään pieniä viikkotehtäviä.

Aiempiin ryhmiin osallistuneet nuoret ovat kertoneet toiminnan olleen tärkeää siksi, että he ovat saaneet huomata etteivät olekaan ainoita, joiden kotona on vaikeaa. Lisäksi he ovat saaneet tietoa siitä, mistä juuri heidän kannattaisi mahdollisesti hakea apua netin ulkopuolella.

Ilmoittaudu nyt! Lisätietoja http://www.varjomaailma.fi

T. Shirley Hubara / Varjomaailman ryhmänohjaaja

Vielä mahtuu mukaan! :slight_smile: