Tsemppiketju uuteen alkuun

Pari viikkoa ehdin jo olla pelaamatta, kunnes eilen retkahdus ja rahaa paloi 1200€. Velkaa pelaamisen vuoksi / välillisesti pelaamisen vuoksi on nyt 39.000€, tähän laskettu myös remonttilainaa ja pieni laina matkustelua varten. Tavoite olisi maksaa 20.000€ luottokorttilaskut pois 6/2020 mennessä ja tämän vuoden loppuun kallein luottokortti 7000€ pois. Lisäksi tutulta lainatut 1300€ ja 3000€ nyt syksyn aikana maksuun.

Mitä tänään? Katumisharjoituksia ja budjetti ensi kuulle. Kerään kaikki laskut kasaan ja katson, miten ne saa hoidettua. Tulot on hyvät, mutta tän pelihelvetin myötä rahat eivät meinaa riittää. Lisätöitä tarvii ottaa loppuvuodelle.

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon.

Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :smiley:
Itse mietin että alkaisin kirjoittamaan pelaamisen miinuksia ja plussia listalle. Listan voisi pitäö näkyvissä. Ja muutenkin tarvitsen itsetutkiskelua, mikä tai millaiset tilanteet ajaa pelaamisen, jos sitä kautta voisi niitä välttää. Pitäisi saada siirrettyä focus johonkin muuhun, se on vaikeaa, ainakin tällä alkutaipaleella. Toisaalta jokainen pelaamaton päivä on askel eteenpäin. Jos jollain hyviä vinkkejä, miten hallita tarvetta tai himoa pelata, niin kertokaa ihmeessä. Mietin myös, jos uskaltaisin mennä tänään GA ryhmään… Sen alkuun olisi muutama tunti. Katsotaan… Tsemppiä ja etenkin voimia taisteluun itsenne kanssa. Vaikeaa lopettaminen on, mutta ei mahdotonta

Onnistuukohan tähän laittamaan linkin biisistä, joka ainakin itseä tsemppaa :smiley: open.spotify.com/track/38ewkMJA … siuJ7n3ylw

Minua hävettää suunnattomasti tämä riippuvuus. Olen ihan fiksu ja koulutettu nainen, mutta pelaamisen suhteen se järki ei ole koskaan mukana.

Psyyke kärsii retkahduksista. Petyn itseeni kerta kerran jälkeen. Sitten taas kuin ihmeen kaupalla kerään sirpaleet ja jatkan eteenpäin. Lainat tapissa. Ainoa toive on se, että pystyisin olla pelaamatta.

Moi, Kirjauduin tänne ensimmäistä kertaa. Tuli mieleeni sellainen ajatus,että onkohan mahdollista tehdä joku whatsapp ryhmä,mihin voisi laittaa viestiä jos tuntuu vaikealta olla pelaamatta?

Kiinnostaako vertaistukiryhmä facessa? Se on tosi pieni muutama henkilö vasta. Jos kiinnostaa niin laita tähän sp osoitteesi, niin kerron lisää. Siellä on kaikki luottamuksellisia ja toisia pitäö kunnioittaa, eikä loukata toista. Siellä saa kertoa miten itsestä tuntuu.

No niin, pari päivää pelaamatta ja tsemppi on kova! Puolison kanssa ollaan keskusteltu ja yritän jatkossa heti sanoa hänelle, jos pelihimo yllättää. Pieni miettiminen ennen kuin alkaa rahoja siirtelemään voisi estää tuhansien palamisen taivaan tuuliin… Lisäksi olen miettinyt konkreettisia hyviä asioita, joita jatkossa pelaamattomuus mahdollistaisi. Sovimme puolison kanssa pienistä ”palkkioista”, jotka pelaamattomuus toisi. Viikon päästä kahville yhdessä, jouluun saakka jos mennään palkintona lomamatka ja keväällä poreallas pihaan! Kaikki ihan konkreettisia juttuja, joihin rahaa ei tule jäämään, jos pyöritän casinolla menemään. Huomenna tulee palkka, josta aion heti maksaa velkaa pois.

Sama täällä!
Uusi kirjautunut mukaan tänne, jostain on yritettävä löytää apua.

Itse olen myös korkeasti koulutettu, fiksuna pidetty nainen. En kehtaa yhtään kenellekään myöntää, että kaikki palkkatulot menevät pelaamista varten otettujen lainojen maksuun. Velkasaldo tällä hetkellä n. €37.600. Hyvä palkka pelastaa sen, että pystyn kyllä lyhennykset maksamaan, mutta… uudella pelaamisella otan taas luottolimiitit tappiin.

Tämä on ihan absurdia!

Se ihminen, joka olen nyt kotona on ihan eri kuin se, jonka tunkee tonneja pelikoneisiin ihan niinkuin se olisi joku portti taivaaseen.

Tänään aamulla kello 5.00, kun en ollut nukkunut ahdistuksen takia yhtään, päätin, etten enää pelaa. Ikinä. Mutta tieto siitä, että olen tehnyt lopettamista viimeiset 8 vuotta…

Meillä taitaa olla aika sama tilanne! Teen paljon töitä ja palkka on hyvä, mutta silti rahaa ei ole mihinkään. Velkaa on suurin piirtein sama määrä kuin sinulla, Voimakas mieli. Kun pelihimo ei ole päällä, pidän koko hommaa aivan absurdina myös, mutta kun pelipiru pääsee valtaan, se on menoa!

Olisiko oikeasti ideaa tuossa whatsapp-ryhmässä? FB-ryhmässä jostain syystä iso kynnys näyttäytyä omalla nimellä.

No niin, velkaa lyhennetty reilu 1000€, sinne meni. Lisäksi edellisen tekstin jälkeen pelasin 700€ (aaaargh), nyt hommasin vihdoin pelinesto-ohjelman, tämä olisi pitänyt tehdä jo vuosi sitten! Puolisolle annoin pankkitunnukset. Tiukkaa tekee, että saan juoksevat kulut hoidettua, mutta päivä kerrallaan.

Olisiko oikeasti ideaa tuossa whatsapp-ryhmässä? FB-ryhmässä jostain syystä iso kynnys näyttäytyä omalla nimellä.

Ja siis tuo puhelin kun on kokoajan tuossa käsillä,niin vois heittää viestiä,jos pelihimo iskee päälle.

Olen myös kiinnostunut ryhmistä! Fb ei ole itselle ongelma koska en ole ikinäkään laittanut yhtään kuvaa itsestäni nettiin. Tosin omalla nimellä, mutta kait se menee…

Mua kiinnostaisi osallistua facessa vertaistukiryhmään :smiling_face: oon koittanut ettiä sieltä, mut en ole löytänyt mitään peliongelmaisten ryhmää.

Ihana fiilis, kun rahapelit eivät pyöri koko ajan mielessä. Voi nauttia syksystä, liikkumisesta, ystävien seurasta ja vaikka mistä oikeasti tärkeästä! Perjantaina tulee palkkaa, joka menee oikeastaan kokonaisuutena velkojen maksuun. Loppukuu pienellä budjetilla ja loppukuusta pitäisi saada toinen palkka, josta rahaa jäisi vähän muuhunkin. Nyt on kova into maksaa velat pois!

Hienoa! Kuulostaa tutulta tuo into maksaa velat ja kun oikeesti alkaa nauttimaan elämästä ilman pelejä. Katselin että sulla tuo pelaamattomien päivien laskuri ei taida ihan olla ajan tasalla :wink: Kantsii laittaa sekin kuntoon. Itseä ainakin motivoi. Tsemppiä! :slight_smile:

Pelaamattomuus ei ole pitänyt. Velkoja olen maksellut pois, mutta kaikki ”ylimääräinen” (mitä se on??) raha on mennyt peleihin. Esto-ohjelma puhelimeen rajoittaa hyvin, mutta peluri keinot keksii. Nyt taas alusta kohti parempaa vointia! Tavoitteen maksaa tämän vuoden loppuun mennessä 10.000€:lla velkoja pois, tiukkaa tekee…

Tänään olen päättänyt hakea yhdistelmälainaa, jotta kuukausierä olisi siedettävämpi. Huomaan, että suuret menot tavallaan ruokkivat pelipirua. Mitä jos voittaisin sen verran, että kuukauden laskut saisi maksettua…? Nyt vaan täytyy toivoa, että saan järjesteltyä lainan hyvin ja pelipiru pysyy poissa.