Tramal ja vauhti?

Eli tiedossa on että ei ole hyvä kombo joten kysymys onkin että oon nauttinut tramaleita toissapäivänä 300mg ja eilen 400mg josta viimeinen 100mg illalla 18:00 aikaan. Milloinhan uskaltaa ottaa vauhtia?

No en tietenkään voi puhua kuin omasta kokemuksesta, mut ei pitäis enää tehdä mitään suurta riskiä, vaik vauhtia ottaisitkin tänään illalla.
Ja HUOM. en suosittele sitä missään nimessä koska jokainen ollaan yksilöitä, ja jokaisen keho voi reagoida erilailla, eli mieti tarkkaan mitä teet ja pidä ainaki kaverit koko ajan sun mukana, jos päätät sitä vauhtia ottaa… Eli varovaisuutta mukaan.! (niinku yleensä aina douppia ottaessa)

^^ Tramadolin puoliintumisaika on lyhyt, eli 5-7 h, joten ihan hyvin uskaltaisin ottaa vuorokauden tai varan vuoksi vähän reilun kuluttua vauhtia. Aika hyvinhän sen itsekin huomaa, kun Tramal ei enää vaikuta lainkaan. Se kun ei ole sillä tavalla petollinen aine, kuten esim. pitkävaikutteiset benzot tai buprenorfiini. Pitkävaikutteisten Tramaleiden kanssa tietysti vähän eri juttu. Eipä niidenkään puoliintumisaika järin pitkä ole, mutta mutuilen, että niiden kanssa tramadolia voisi kertyä elimistöön salakavalammin, ainakin, jos niitä usein käyttää.

Ei se nyt varmaan tapa jos yhtäaikaa vähän ottaa.

Mutta voi vaan kuvitella mitä serotoenerginen ja dopamiinia rutkasti vapauttavat tekee aivoille/hermostolle kombotettuna. Varmaan jos heikkohermoinen/iso doussi tuollaista kerralla on halvausriski vaikutuksen alaisena tai laskuissa aika suuri. Varmaan parempiakin komboja löytyy.

Ite joskus testannut abaut 400mg Tramal retard ja vajaa gemmi spiidiä niin onhan siinä vitun sekaisin. Sellanen suht levoton olo. En vetäis uudelleen.

tramadol is the best :mrgreen:

i can’t use tramadol I get ripuli and oksennus.