.

.

Alko on huono idea kyllä. Jos et oo ennen ottanu ni ottaisin eri päivinä Xanoreja kuin kodeiinia. Santtu on kuitenkin vahva bentso, joten aivan varmasti jo ½mg riittää ensikertalaiselle hyviin oloihin jo. Alkoholia jos päälle nauttii niin voi mennä aivan sekaisin, muisti katoaa usein jo pienistä määristä ja tulee tehtyä pahojakin tyhmyyksiä jota ei normisti tekisi… Kodeiinia ei myöskään kannata ottaa alkoholin kanssa, maksa ei tykkää… Kannattaa katsoa haun kanssa “ryyni-kännit”, “Xanor”, kodeiini (siitä oli joskus ketju “ihana kodeiini” muistaakseni) ja myös vaikuttavan aineen ja lääkevalmisteen nimen mukaan; täällä noita topicceja on tod. paljon… Ei varmaan tarvi muistuttaa että bentsoista Xanor aiheuttaa melkeinpä pahimmat viekkarit ja koukuttaa todella nopeasti eikä kodeiininkaan kanssa kannata leikkiä; nuo kuitenkin ovat melko vahvoja lääkkeitä. Toivottavasti et oo vieny niitä vanhempien lääkekaapista, ku nuo ei ihan ensimmäisiä lääkkeitä ole joita vaivaan kuin vaivaa kuitenkaan määrätään… :confused: :unamused: :question:

Opparit ja bentsot ovat yhteisvaikutuksiltaan yleensä enemmän kuin pelkkä tekijöidensä summa (ja selvennyksen vuoksi: kodeiini on opiaatti ja Xanor bentso). Aloittelijalle molemmat sinällään voivat jo olla varsin euforisia, joten siitä voit päätellä millaisia fiiliksiä kombo saattaa aiheuttaa.

Jätä alko pois, se vain pilaa hyvän sopan.

Riippuu mitä santtuja sulla on? jos 2mg debotteja oot käsiis saanu ni 1-2 sellasta tauluun. Onko sulla nyt siis eroteltua kodeiinia vai panacodeja. Jos codeja ni ite viskaisin 4-5 semmosta vielä päälle noilla ainaki jonki näköset olot tulee. Brenkku kokonaa pois ellei diggaa viinistä ni khyl sitä uskaltaa lasillise juoda nautties euforiast.

ps. Ei kannata kuunnella mua. Meitsil on aina ollu kova pää ja joutunu ottaa joka ainet tappo doussit et o skulannu. :stuck_out_tongue:

On tietty olennaista miten voimakkaita Xanoreita käytössä on, mutta topicin aloittaja kirjoitti että “tarjolla on pieniä määriä kodeiinia ja xanoreita”, joten tuskin kyseessä on 2mg depotteja. Ja jos noviisina heittää Xanoreiden lisäksi naamaariin 4 tai 5 Panacodia niin pahasti överiksi voi mennä.

Ihan aloittelijalle jopa yksi tai kaksi Panacodia voi riittää jo erinomaisesti. Siihen jos päälle ottaa vähän jotain bentsoa (kuten Xanoria) niin siinä voi olla ainekset hyvinkin riittävään cocktailiin. Kaikki selviää kokeilemalla, mutta kannattaa aloittaa varovasti.

Jos sinua ei kannata kuunnella niin miksi sitten kerrot ohjeita? Ja ihan vilpittömästi haluaisin tietää, onko mielestäsi pari 2mg Xanoria kombotettuna viiden Panacodin kanssa tappodoussi?

Vai millaisia tappodousseja tarkoitat :question:

Tappodoussilla lähinnä meinasin, että ainakin toimii niin että oksat pois ja sitä että itse pidän 2*2mg xanor depot + 5 panacodin combottamista isona doussina kerralla otettavaksi.

Jatkossa en jakele täällä vinkkejä vaan poistun koko foorumilta. peace!

“Ja ihan vilpittömästi haluaisin tietää, onko mielestäsi pari 2mg Xanoria kombotettuna viiden Panacodin kanssa tappodoussi?”

Täällä ei saa suositella päihteiden haitalliseen käyttöön vaan on aina otettava se vaarattomampi tapa… Sitäpaitsi kyl jollekin ensikertalaiselle jonka ikä saattaa olla melkein mitä vain 12 vuodesta eteenpäin 4mg Xanoria ja 5 Panacodia on paljon! Kaikki kuitenkin riippuu tolesta, en mäkään suosittele vetämää 50mg Xanoria ja paria kumia päälle pullon vinkkua ja parin bissen kans vaikka ite sen muutama kesä sit vedin eikä käyny päähän mun toleilla lainkaan siihen aikaan. Monet y-asteikäiset menee jo kahdesta tai kolmesta kaljastakin aivan kuutamolle ja aloittajan ikä ei ole milläin lailla selvillä; myöskin lääkkeet ovat sellaisia että niitä ei ihan heti määrätä vaikka lekurilta pyytäisikin… Ite ku otin ekoja kertoja lääkkeitä ni 2-3 pamia (ei edes ollu Diapamia vaan jotain rinnakkaisvalmistetta), riitti oikein hyvin ja iteasiassa kerran ku illalla siihen päälle veti sen normin kossupullon pokee kaverin kans ni oltii aivan kantokunnossa ku ei ollu mitään hajua et pamit vaikuttaa niin pitkään… Ennemmin liian vähän kuin liikaa kun buustaus on mahdollista joka tapauksessa.

Vähän suhteellisuudentajua :exclamation: Täällä Plinkissä on todellisia käyttäjiä (ja ex-käyttäjiä), joille jokunen milli Xanoria höystettynä viidellä Panacodilla on lähinnä vitsi. Jos haluat puhua “tappodousseistasi”, niin kerro vaikka herska+lakka+midatsolaami-kokeiluistasi tai vaikkapa ekstaasi+fentanyyli+gamma+tsolpideemi+pilvi+alkoholi-kokeiluistasi.

Älä poistu. Ota vain opiksesi. En minä vittuillakseni näitä juttuja kirjoittele. Peace & love!

Ei xantut ja codit, ilman alkoa, sua tapa.

Vaikkei ois toleja ollenkaan, sitäpaitti codea on turha ottaa yli 300mg annoksia, xanttujahan nyt voi heitellä päälle, ilman alkoholia en usko hengityslaman mahdollisuuteen…

.