Toiveesa eletetään

Hei

Takana on 5 pvn juominen, jossa viidettä koitetaan tässä tasoitella. En tiedä onnistunko. Nukkuminen on kortilla ja varalla on etanolia, jota voisi käyttää. Yölliset heräämiset ja aamullakin takykardiat kehissä. Onko kokemuksia? Tietenkin riippuu paljon nestetasapainosta ja ravitsemuksesta. Myös psyykkinen ajattelu vaikuttaa oireisiin. Nyt kun tästä selviaisi niin haen apua. Vertaistukea ja lääkkeellistäkin. Sykkeen nousuun olen uskaltanut ottaa Propranololia pienieä annoksia. Bentsoja en vielä inakaan.

Jos pystyt tasoitella ilman että vedät jurrit, voisi olla toimiva vaihtoehto. Eli just sen verran, ettei ahdistus iske liian kovaa, muttei niin paljoa, että olisit kovassa humalassa. Putkien loppuvaiheissa itse katson kellosta miten voin ottaa tasoittavia, että pysyy järjissään ja toimintakuntoisena.

Ja nyt viimeistään hitosti kroppaan suoloja, vettä ja vitamiineja. Ei hyödytä enää paljoa siinä vaiheessa, kun promillet on jo nollassa ja paha darra päällä.

Jos pystyt, pyhitä toipumisaika aivottomille komedioille tai muulle hyvänmielen tekemiselle. Älä tee mitään merkittäviä päätöksiä, kun psyyke on viturallaan.

Paljon voimia sinne. Ja muista, että vaikka jokainen minuutti tuntuu just nyt helvetin pitkältä, se kauhea olo, pelkotilat ja ahdistus menee ohi. Varmasti. Tai ainakin niiden huippu. Et ole paha ihminen. Olet juoppo. Ja meitä on monta samassa veneessä.

Kiitos viestistä

Painavaa asiaa juuri kun on ihmisen aika muuntaa toimintaansa. Tasoitus on oikea tie ja ulospääsy huomenna lekurissa ja sitä ennen sinnittelyä.