Tietoa lääkkeestä Cymbalta

Mulle kipupololi lisäas moitsa kun epäilin ettei GababentinActaviksen nosto enää auta Gapentin annostus jo 3300mg ja yhellä kun aloitettiin niin vielä pikkasen autto nosto kahteen mutta siihen loppui teho. Cymbaltan kanssa en saa syödä tradolia 400mg vuorokaudessa ja tuo ei korvaa kivunpoistoa kuin neuropaattisissa kivuissa, mäsät leikatut polvet ja veritulpan pilaamat pohkeet nyt huutaa apua ja taas lääkäriin 2vko aikaa. Burara 2800mg auttaa niin että voin koiran kusettaa päivällä mutta loppu on helvettiä, maha ei kestä pandol eikä panacod lääkettä ja burananki kanssa vaikeaa, mitä reseptivapaata koitan kunnes pääen lääkäriin.

Kyllä auttaa kun sormia ei enääm pistele ja verensokerin mittaaminen ei tee sormesta arkaa ja kipu jalosissa on laskenut pohkeista vaspaisiin niin siihen auttoi mutta nuo vanhat vammat taas tuntuu. Tramal vei hyvin vanhat vammat muttei autottanu juuri ollenkaan neuropaattisiin kipuihin, autto kyllä muttetei mäm hyvin.

Siis Tramalit loppu siihen ku niitä ei saa päälekkäin ottaa, tuo oli ainut vaihtoehto mitä omalääköei sai konsultoidessaan kipupolin lääkärin kanssa joka olisi ensin nostanut Gapapent mutta sanoin ettet enään tuntunu nosto 3600mg 3900mg. Aamuteemu mut pystyyn saa ja pamin jälkeen voi kohta jo istua ja saa jopa sukat jalkaan ku niin notkisstuu. Ei tunnu pöntön sekoovan vaikka eilen melko aamusta jo rupesin kiskoon kaljaa ja noista hanapaketeista tiedä paljonko sielä on mutta ei ainakaan lasia enempää jäljellä. Pitää ny köittaa vaika pariburanaa ja yksi panacod ottaa kipuun ku tuo leikelty polvi lähettää hätämerkkejä mitä ei juurikaan Tramalin alta tuntunu. Särkyyn pitää saada jotain ja dosetin vois tehdä motonetin miljoonalaatikosta.

vihaan cymbaltaa, määrätään myös masennukseen ;o saanko neuro kysyä että mitä vaivoja sulla on ku respalla kaikkea kivaa saat?:slight_smile: toisaalta säälipisteet kivuistas.

Kärsin neuropaattisista kivuista ja ohutsäijeneuropatia on koepalasta todettu ja meissä ilmeisesti kolmennoisia hermoja joista mulla yksi puuttuu, vielä otetaan yksi koepala rasva-aspitaattia varten. Magneettikuvasta löytyi rappeumalöydöksiä ja tohon päälle pari polvileikkausta joiden seurauksema laskimotukokset kumpaanki pohkeeseen niin rupeaa löytymään nyt ilman Tramalia niitä vanhojakin kipuja. vajaa pariviikkoa lääkäriin niin noitten muiden kanssa yhteensopivia särkylääkkeitä sitten lisää ja paljon. Psykiatrin mielessä päässä ei ole vikaa mutta kova kipu aiheuttaa mustia ajatuksia.

huhuh…