Tein Ratkaisun..

Lähden seuraamaan Jeesusta! AA ei kykene tarjoamaan ikuista pelastusta, vain ajallisen avun. Uskon Raamatun ilmoituksen Taivaasta ja Helvetistä ja pelastuksen tiestä jonka Jumala on Kristuksessa valmistanut. Aion mennä tässä lähellä toimiviin Vapaa ja Helluntaiseurakuntiin mukaan. Ainoastaan Herra voi avata mielen solmut,tunneelämän lukot ja sydämen. Pelastaa täydellisesti ne jotka Herraa avuksi huutavat!

Toivottavasti löydät mitä etsit. Vaikka en sitten tiedä tiedä mitä tuolla ikuisuudella tarkoitat ja että vielä miksi se on niin tärkeää. Minulle tuolla tuskin on merkitystä, vaikken saisikaan tietää, joten toivon sinulle voimia ja rohkeutta sekä nöyrää ja avointa mieltä.

Käy kertomassa kuulumisiasi, jos koet sen tarpeelliseksi!!.

Jos siltä polulta löytyy raittius :smiley: , niin seuraa sitä polkua.

“Sano Jesselle jees!” :smiley:

Parempi toki kädet ristissä kuin Alkon oven kahvassa. Mutta ne kädet ovat lopultakin vain ajatuksen jatke, työkalu. Jos ajatus on edelleen se, että juomisesta pitää pysytellä mahdollisimman kaukana ilman, että ymmärtää miksi se juominen onkaan omassa elämässä niin tärkeä asia, saattaa käydä niin että ennen pitkää tulee taas käsille kippaustöitä. Toivottavasti ennustin pieleen.

–kh

[size=85] No se oli tarkoitettu ihan hyväntahtoiseksi huumoriksi mutta otetaan pois ku tuntuu huumori olevan täysin vierasta täälläpäin. Noin naps vaan delete laulaa, ja kaikki on taas hyvin. Sota maassa ja kaikilla paha tahto.[/size] :slight_smile:

Poistimpa sitten omatkin arvostelut, jotta ketju pysyy asiallisena.