Teenkö väärin?

Juon pimeätä vodkaa suoraan pullosta näin aamutuimaan, kun doupit “katosivat” jonnekin.Kakkosen rivan upotin. Onko tämä millään mittapuulla järkevää? Kaikki plinkin alkoholistit ja heidän kaverinsa, mitä olette mieltä? Pistin vielä The Smithsiä soimaan ja kuuntelen Morriseyn “honotusta”. Pajarit nyt jostain saan pummattua ja tilanteen summattua.
En odota mitään järkeviä kommentteja. Makaan tässä ja mietin…onko alkoholi ihmiskunnan pahin vitsaus sitten aromipesän jälkeen? Comments? :open_mouth:

Sinä teet väärin eikä tuo ole millään mittapuulla mitattuna järkevää. Tosin ei voi olettaakaan valojen olevan päällä jos pimeetä vodkaa juo. Yritätkö päästä hengestäsi? No, eipä mulla kokemusta, eikä mitään tietoakaan ole, onpahan pelkkä ennakkoasenne.

Tästähän on varsinainen moraalifoorumi tulossa!

Hieno vastaus! syvällä sisimmässäni tiedän tekeväni väärin.Olisiko sulla iina mitään hyviä musiikki suosituksia? Mutta on tämäkin hieno kappale There is a light that never goes out. Nyt ryhdistäydyn ja teen 60 vatsalihasliikettä sekä laitan kunnon voimapirtelön tulemaan tuossa sheikkerissä. Vadelmia, mustikoita, viinimarjoja jne…

Ihmiset tekee paaljon typerämpiäkin asioita. Ostamasi pullo on ilmeisesti niiltä Tallinnasta sitä roudaavilta ostettua, eli kai se on ihan perus etanolia. Siitä tulee humalaan. Jos nautit sen aiheuttamasta olotilasta jne etkä tee tuota joka päivä niin mikä ettei. Ja ihminen joka kuuntelee The Smithsiä ei voi olla ainakaan ihan täysin metsässä. Teet väärin lähinnä siitä perspektiivistä, että et maksa veroja ja rahat menee epämääräselle tyypille ja sitä rataa, mutta tuonkin vääryydestä voisi joku alkaa vääntämään.

MUTTA. Jos syvällä sisimmässäsi tuntuu, että nyt menee metsään, luultavasti myös menee.

Teet väärin, koska pimeän vodkan juominen on täysin järjetöntä, ainakin olettaen, että maksoit siitä. Alkosta saa vodkaa halvemmalla. Ei ehkä niin vahvaa, mutta sitä voi säästyneillä rahoilla ostaa pari pulloa. Ja miksi juot sitä pullon suusta? Katosivatko juomalasisikin douppien mukana?

Ei ehkä aivan, mutta Top 5:een sen voisin sijoittaa.

Älä kuitenkaan anna tämän väärän tekosi pilata loppuelämääsi.

^

Alko oli kaukana, lasit likaisia ja vodka tallinnasta. Tein väärän ratkaisun. Onneksi minulla on nyt aikakone käytössä niin voin palata korjaamaan virheeni :arrow_right:

^ Hienoa :smiley: .