Tämmöne ilta - Missä meni vituiksi?

Aloitin juomaan olutta siinä 5maissa. Kaveri tuli kylään siitä tunnin päästä ja otin snadit (~0.2-0.4] pirit hihaan. Vähän tuli skarppi olo, pupillit pysy normaaleina eikä edes suuta kuivanut. Ja kyseinen piri on todella hyvää.:wink: Ainakin muilla toimii vitusti.

Join muutaman oluen ja otettiin toiset vedot joskus 4-5tunnin päästä edellisestä. Taas saman verran. Sain neulan pois taipeesta ja paperinpalan pistoskohtaan kun sai juosta laattaamaan. Tuli koko maha tyhjäksi. :frowning:

No ei mitään, odottelin nousuja ja kuunneltiin musaa ja join varmaan vielä yhden oluen(se oli viimeiseni, koko iltana varmaan 6kaljaa). Pieni huono olo vatsassa oli kokoajan. Mitään pirinousuja ei tullut, enkä vaikutuksia huomannut muuta kuin peniksessäni. :smiley:

Yhtäkkiä sai juosta vessaan ja oksentaa ihan vitusti. Funtsittiin kaverin kanssa että mikä meni pieleen. Lievät överit? SSRI-lääkitys joka mulla on menossa? Viikon subuputki ja kahden päivän syömättömyys?

No, väsäsin pienet subuvedot ja menin vessaan piikille. Jouduin kuitenkin antamaan neulan kaverille koska laatta tuli TAAS. Onneksi vain vähän, jonka jälkeen löin subut sisään. (~0.5milliä)

Nyt makoilen sohvalla ja juon vichyä. Kaveri lähti kapakkaan.

Tämä on toinen kerta kun piriä kokeilen. Viime kerta oli viime vuonna, jolloin ei ollut vielä SSRI-lääkitystä päällä. Kännissä olin vähän silloin. Piri oli paskempaa, mutta humahti kyllä koko kropan läpi päähän ja tuli puhuttua taukoamatta kauan. :slight_smile:

Vaikuttaisko SSRI vai joku muu aiemmin mainituista? Ja tänään en ole mitään muuta ottanut kuin pari kaljaa.

Eli useaan otteeseen oksentaminen, lievä heikotus, kosketuksesta pään iho kananlihalle, syke vähäsen koholla.

Hmmm, voisko olla lievä serotoniinisydrooma kyseessä. Eihän noi SSRI:t ja SNRI:t hyvä yhdistelmä oo edes poreeseen, vaikkei siitä kai yleensä mitää seuraa.

Vieläkin valveilla.

Viimeiset laatat heitin tuossa tunti sitten… :confused:

No nyt otin telarin ja limsaa. Jos sais vähä nestettä.

Kiinteää ravintoa olen syönyt viimeksi keskiviikkona. Subuissa ei tuu syötyä… :frowning:

Sekin vetää kyllä heikoksi… Vähän jogurttia yrittänyt mussuttaa.

BTW tuli mieleen että eihän ne vain pienet horkat olis voinu olla???

Kuumetta ei ollut kun mittasin.

Ainoat oireet oli oikeastaan että eilen klo.22.00(tokat pirivedot) - tänään 16.00 ei ole vesilasihörpytkään pysyneet sisällä ja oli krapulamainen olotila eli heikotus ja lepopulssi ~110bpm.

Nyt alkaa pysymään, ja koitan vähän syödäkin. :blush:

En kyllä tiedä. Ite mietin ruokamyrkytystä mutta kun ei ole mitään muutamaan päivään syönyt. :smiley:

Ja oksennus alkoi HETI kun toiset pirivedot lyötiin suoneen, joka on kuulemma silloin tällöin ihan ymmärrettävää kun tulee nousut. Mutta se ei ole ymmärrettävää että oksentaminen jatkuu siitä melkein vuorokauden. :stuck_out_tongue:

ihan perus piri-övereiltähän nuo kuullostaa imo, päänsärkyä vielä mukaan, niin oireet ovatkin kaikki lueteltu. varsinkin tuo välittömästi injektoimisen jälkeinen oksentelu viittaisi aika vahvasti siihen suuntaan.
toki eihän sitä tiedä mitä pirissäsi on jatkeena tällä kertaa ollut.

Övereiden kannalla olen minäkin.

Horkat ei oo tollaset.