Tammikuun kolmas

Moi kaikki! Jos kaikki menee kohdallani hyvin niin tammikuun kolmas päivä tulee vuosi täyteen raittiina :smiley: Tie ei ollut helppo vaan kolme vuotta on menty niin ylä kuin alamäkiäkin ja sortumisia on matkaan mahtunut lukemattomia. Koko tuon kolme vuotta olen käynyt AA:ssa ja se on kohdallani syy näin pitkään raittiuteen.

Löysin AA:sta elämäntavan ja paljon ystäviä joiden avulla on helpompi ollut tätä läpi käydä. Vertaistuen merkitystä ei käy väheksyminen ja siksi AA on kohdallani toiminut. Myös positiivinen kokemus Kalliolan klinikoilta vahvisti uskoani siihen että raittius on kohdallani oikea vaihtoehto.

Vaihdan mielelläni ajatuksia holismista ja elämästä muutenkin.

-Kimmo-

http://alkoholisti.wordpress.com/

Hieno homma tosiaan ! Pidä tuosta asenteesta kiinni niin hyvä tulee.

Vinetto

No nythän meillä alkaa olla koossa työryhmä suunnittelemaan laskiaisriehaa. :smiley:

Minullakin on vuosipäivä tulossa. 7.1 vietän raittiuteni 2-vuotispäivää. Onnea meille kaikille! :smiley:

Me tullaan sinne sitten Heinäsen kanssa katselemaan, kuinka jännää teillä on.

Katsos, kun alkoholistit alkavat pitää hauskaa, niin kemut ei lopukaan heti aamunkoitteissa. Ilman krapulaa voi juhlia laskiaista vaikka koko tammikuun. :smiley:

Menee toki vähän rääppiäisten puolelle … Mutta jos tammikuuta jatkaa tipattomana helmikuuna, niin mikä on juhliakaan jatkaessa - ellei kasvihuoneilmiö nyt sitten vie lumia jo ennen laskiaista.

Kiitosta vaan kaikille:) On totta ettei tuo AA kaikille ole mieleen mutta eihän sen tarvitsekaan. Riittää että pysyy raittiina ja kaikki keinot ovat sallittuja tuohon tavoitteeseen pyrkiessä. Muistan minullakin olleen sen alkuhuuman joka kesti 7 kk ja josta pääsin sitten juomaan, kun taisi minullakin olla vielä sitä juomatonta jäljellä. Hyvä näin sillä se kuitenkin kasvatti minusta valmiimpaa tähän viimeiseen yritykseen.

Vaan kaikkihan tämä on päivä kerrallaan ainakin minulle, sillä niin vahvana vietti on tuohon viinaan ollut. Tässä mennään pienin askelin eikä liikoja pidä lähteä ahnehtimaan ettei käy kökösti. Kuitenkin se minkä tästä pätkästä raittiina voi parhaana puolena esiin nostaa on sellainen tasainen rauha joka sisällä nyt on. Sitä en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Täällä näyttäisi olevan mukava porukka joten ei muuta kun jatkakaamme tällä tiellä toisiamme tukien, niin hyvä tulee :smiley:

-Kimmo-

Tervetuloa vaan. Varmaankin tutullla lauseella voisi todeta: olet juuri oikeassa paikassa :slight_smile:

kahleeton

Minulla taas tulee kaksi vuotta raittiutta täyteen 28. elokuuta. Silloin voitaisiin järjestää elokuun kuutamojuhlat. Niistä tuleekin oikein hyvät juhlat. Kellä muilla on merkkipäivä samoihin aikoihin?

Minullekin AA merkitsi aluksi sisäänpääsyä raittiiseen elämään. Nyt kun elämä on tasoittunut, haluan käydä palavereissa edelleen kertomassa tulokkaille, että raittius on mahdollista. Myös sieltä saamani toveri- ja ystävyyssuhteet ovat merkittävä sisältö nykyelämääni. Joulun iloa toivotan näin aaton aattona.

Onneksi olkoon merkkipäivän johdosta!

Mikäli kaikki meni hyvin, onneksi olkoon!

Ylihuomenna on sitten minun vuoroni…

– km

Onnittelut täältäkin

Yritähän jotenkin sinnitellä sinne asti.
:smiley:

…henkeä pidätellen täällä taistoa seurataan! :laughing: :wink:

Jospa se onkin niin, että olet taas herännyt uuteen aamuun kirkkain silmin, mieli täynnä ajatuksia ja toivoa. Olet ehkä katsonut ulos ikkunasta hiljalleen vaalenevaan päivään ja ajatellut, että “tämä on uuden päivän alku” Olen saanut tämän päivän voidakseni käyttää sen haluamallani tavalla. Kun huominen tulee, tämä päivä on auttamattomasti ohi jättäen vain jälkeensä sen, mihin olen sen vaihtanut". Ehkä ajattelet, että huomennakin olisi hyvä herätä uuteen päivään kirkkain silmin. Jos niin on, älä siis taistele. Anna elämän mennä kuten se menee ja nauti siitä.

Olen tullut luvanneeksi, että onnittelen jokaista ensimmäisen vuoden raittiina pysynyttä. Siis jos satun hoksaamaan sellaisen tapahtuman. [size=150]ONNITTELEN![/size] Onnittelen almanakan selättämisestä. Nyt sinäkin ehkä ymmärrät mitä tuolla tolkuttomalla sepustuksellani tarkoitan. Kaikki ns merkki- ja juhlapäivät olet onnistunut olemaan juomatta. Seuraava vuosi on helpompi, tai sitten ei. Riippuu siitä miten tosissasi otat raittiuden.
Hyvää tätä vuotta! :smiley:

Pakkohan se on, hampaat irvessä! Kerkesin jo jossain viestissä mainita olleeni “vuoden juomatta”… Sisu tuskin antaisi myöten, jos pitäisi lähteä hamekangasta ostamaan… :wink:

– km

Löysin AA:sta elämäntavan ja paljon ystäviä joiden avulla on helpompi ollut tätä läpi käydä. Vertaistuen merkitystä ei käy väheksyminen ja siksi AA on kohdallani toiminut. Myös positiivinen kokemus Kalliolan klinikoilta vahvisti uskoani siihen että raittius on kohdallani oikea vaihtoehto.

Vaihdan mielelläni ajatuksia holismista ja elämästä muutenkin.

-Kimmo-

ja usHei! Kimmo… itse käyn taistelua alkoholin kanssa… Lapset on huostassa ja meidän olisi tarkoitus lähteä alkuvuodesta perhekuntoutukseen.
Josko sieltä saisi eväitä… olen käynyt esittäytymässä AA-kokouksissa ja uskon, että ne ovat minua varten… kunhan vaan saan lapset kotiin, niin on minkä takia taistella! Ei mulla muuten ole mitään syytä, tai, no oma terveys. Mutta siitä huolimatta on helpompi taistella, kun ainoat rakkaat on kotona!

…hymmm, hamekankaan tarvits tässä kyllä kesää kohden kasvaa… mutta kyllä minä kuitenkin kannatan että suunnitellaan Kaffekupposelle oikein kunnon juhlat :laughing:

Heinänen järjestää juhlat