Tämän palstan NArkkarit ovat TIETENKIN Glamournarkkeja?

Lehdissä kuvia narkkareiden tuhoamista asunnoista ja paskaläjistä ja neulajätöksistä, mutta täällä NETISSÄ olevat Narkkarit ovat TIETENKIN omistusomakotitaloissa asuvia,KatumaasturiMersuilla tai Audeilla ajavia joiden asunnoissa ei ole pölyhiukkastakaan… Lisäksi teilä on Sixpack-vatsa,muodikas kampaus,ykkösluokan muotigledjut ja olette Suorastaan häikäiseviä huippuyksilöitä! Naiset ovat Bikini-Fitness kunnossa olevia trenikkäitä mimmejä,joiden asunnoissa ei myöskään ole pölyhiukkastakaan, Huonekalunne ovat mahonkia,antiikkidesingia ja viihde-elektroniikka viimeistä huutoa asunnoissanne… silti te kaksi ryhmää olette IV-käyttäjiä! KOSKA TE LOPETTATTE TÄÄLLÄ TUON PASKAN SUOLTAMISEN???

Johtuisikohan siitä, että nämä työssäkäyvät omistusasujat eivät ole missään lehdissä esittelemässä kämppäänsä ja puhumassa IV-käytöstään? Harva asuntolainallinen haluaa menettää työtään ja puhdasta rikosrekisteriään. Ottaen huomioon myös sen, että narkkaus on aika kallis harrastus. Tottakai nuo syrjäytyneet paskaisessa luukussa lojuvat osuvat silmään helpommin kun kokkelia imuroivat pukumiehet. Tai riippuvuutta ylläpitävät bupren piikittäjät, jotka päihtymisen sijaan pysyttelevät duunarikunnossa.

Lisäksi, tänne kirjoittelu vaatii nettiyhteyden ja laitteen. Toinen jalka haudassa-kodittomalla ääritapausnarkilla sellaista ei välttämättä ole.

Mä en tosin itse lukeudu yhtään mihinkään “narkkikategoriaan”, koska en aktiivisesti harrasta muuta kuin reipasta juopottelua. Tällaisia ajatuksia vaan tuli mieleen.

^^Onko pillun puutteesta johtuva kiukku:

A) Kovalla tasolla
B) Erittäin kovalla tasolla
C) Maksimaalisella tasolla

Kale on herännyt talviunilta ja eikös karhuillakin siihen hommaan kuulu tietty äkäisyys. Kun sulla nyt tuota energiaa riittää, niin avaapas jokin uusi hyvä ketju. Ei mitään AA:ssa kimppuun hyökkää kolmipäinen lohikäärme tai Paras kombo&barbituraatit(Hih, se olisi hyvä bändin nimi) -juttujasi, vaan jokin vastaava, kuin tuo Kysy ja vastaa -ketju, josta tuli suurmenestys. Vai onko nyt liian känkkäränkkä moiseen?

P.S. Nykyään jokaisella pahimmallakin rapanistillä ja ojanpohjapulsulla on älypuhelin, jolla pääsee nettiin ja plinkkaamaan. Sellaisen omistaminen kuuluu nykyisin kansalaisoikeuksiin tai ehkä jopa kansalaisvelvollisuuksiin, vaikkei esim. asunto kuuluisikaan.

Muutenkaan plinkki ei ole paras paikka jos tahtoo herkutella asuntojen tuhoamisella ja neulajätöksillä. Kuka täällä edes neuloo itseään? Tai edes mainittavasti narkkaa? Vakkareista ei kukaan.

Saunassa on etupäässä mukavia ja hyviä ja fiksuja tyyppejä,

eikä ole olemassa mitään “stereotyyppistä tapausta”.

Laadukkaita ketjuideoita tarvitaan, niissä on sitä Glamouria.

Mä taas rupesin jonkinlaiseksi… Mutta pientä kateutta on tyypeillä kyllä ilmassa koska mun käyttämät doupit ovat Barbituraatteja, ne pärisevät Subutexia paremmin , jos haluaa bilettää radalla viikonloppuisin, otan kombon Piri&Barbi… ai että pärisee!!! voin kertoa!! mutta en paljasta sitä kenellekään mistä pääsen käsiksi Barbeihin… :mrgreen: :mrgreen:

^ Minäpäs tiedän, mistä sinä barbisi revit: Värikkäästä mielikuvituksestasi. Mullakin on vilkas mielikuvitus ja täällä parhaillaan imppaan jenkemiä ja sitä vanhanaikaista Pingviini-Tolua ja ai että, kyllä pärisee suorastaan kadehdittavalla tavalla.

meillä menee kiloittain liimaa ja kuljetaan päivät koiran kaa huoneesta toiseen ja impataan pussista erikeepperiä

^No ootko edes glamornarkkari? Onko muodikkaita mimmejä ja viihde-eloktroniikkaa? Häh?

^ On parempaa.
Tasalautamissin Anna-Liisa Tiluksen nimmari,
hankittu kasarin puolessa välissä Vaasan cittarista.
Iltasella vilkkuu Torni-hotellin valot syntisenä ja luo spytedeliaa.
Ja vessassa on sellanen pikkuradio, josta tulee vain himmeetä bassoa.

Jos yhteiskunta tarjoais kunnolliset mömmöt, pöperöt ja muutkin olosuhteet, ois voinu heittäytyä niiden varaan ja katsoa mihin kuuluisuuksiin elämä olis vieny. Itsetuhoisuudessani saisi riittää niiden aineiden itsensä liikakäytön tuoma tuho. En tahdo tukea epäeettisyyksiäkään. Kuvailtu glamour on kyllä kaukana. Tai no jos kylkiluut samaistetaan sixpäckiin ja tukka viimesen päälle takussa.