"Taisteluarvet"

Mitä pysyviä arpia olette saanut kännissä kaatuilemisesta? Miten pahoja? Itselläni on noin vuoden vanha vaaleanpunainen juomu vasemmalla alaselässä, pituudeltaan noin 7cm, leveys pari kolme milliä. Sain sen kun juopottelin matolla loikoen ja noustessani ylös menin mukkelismakkelis ja raapaisin selkäni huonekalun kulmaan, oikeen komea pintahaava.

Juuri tänä viikonloppuna kaaduin taas mutta en oikeastaan edes muista miten. On vain hämärä mielikuva että lojuin lattialla. Nyt on aika mustelma oikeassa lonkassa ja semmonen kolmisen senttiä pitkä haava, mutta ei niin paha kuin tuo aiempi.

En pidä arvista, ne on liian “ikuisia”. Onneksi ihoni on ainakin nuorempana parantunut suht hyvin. Ellei ikä ja viina sitten sotke systeemejä. Poltin keväällä 2010 nilkkani kuumassa putkessa (tähän tapaukseen viina EI liittynyt, rehellisesti) ja sain semmosen vauvan myrkin kokoisen ruskean laikun, joka nyt on hävinnyt kokonaan.

Muutama vuosi sitten koitin kiivetä aidan yli kännipäissäni. Yli pääsin mutta onnistuin jotenkin kosmisesti repäisemään oikean käden etusormen sisäsyrjään n. 4 cm pitkän syvän haavan. Sit taksilla tikattavaksi Mehiläiseen. Sormi toipui täydellisesti mutta arpi jäi muistuttamaan siitä, kuinka typeräksi voi ihminen muuttua jurrissa. Oon ton lisäksi telonut molemmat kyynärpäät, polvet, vasemman käden ranteen plus lukuisia pienempiä kolhuja nuorempana, mistä ei kyllä jäänyt mitään muistutuksia (paitsi ne henkiset…)