suru-uutisia

Moi kaikki. Joitain tuttuja nikkejä täällä edelleen näyttää olevan. Niille, jotka facsimilen vielä muistavat, kerrottakoon, että hän on menehtynyt. Jotenkin tuli sellainen olo, että minun pitää tulla tänne kertomaan asiasta. Tämä oli aikanaan tärkeä paikka niin faksille kuin mullekin, ja täältä meidän rakkaustarinamme alkoi. Yhteinen tiemme päättyi jo vuosia sitten, mutta yhteydenpitomme ei. Hän oli yksi kauneimmista sieluista, joita olen koskaan tavannut. Lepää rauhassa, faksi. Toivottavasti näet nyt ikuisia kauniita unia. Tulet aina kulkemaan mukana sydämessäni.

^ Moi iina.

Ikävä kuulla, osanottoni. :frowning: :confused:

En osaa oikein mitään sanoa tähän, muuta kuin että
pidä itsestäsi huolta. Ja päällä ne samat paremmat asetukset,
jotka olet kaiketi ja toivottavasti pitänyt elämässäsi.

Parempaa jatkoa, kaikille.

No voihan rähmä, lepää rauhassa faksi. :frowning:

Muistan Faksin… otan osaa. Itkisin jos osaisin.

Voi samperi. :frowning:

Osanottoni, lämpimät sellaiset. Toivottavasti Faksi lepää nyt rauhassa.

:cry: . Kepeät mullat faksille. Muistan hyvin ja sain näin netin välityksellä hänestä kuvan sympaattisena ja fiksuna tyyppinä.

Iinalle osanotot surussaan ja kaikkea hyvää elämään <3.

Kiitos osanotoista. <3

Kaikkea hyvää teillekin, ja kaikille muillekin tänne saunaan.

Se on hienoa että olet vielä elävien kirjoissa. Olen varma että monet nuoret ottavat esimerkkiä sinun elämästä. Nuoret nistit ovat usein kasvaneet ilman isähahmoa, sä voisit olla suojeleva ja rakastava isä heille.

Kaunis muistokirjoitus. Tiedätkö millä hautausmaalla hän nykyään lepää? Haluaisin viedä jouluna kynttilän hänen haudalle.

Psst…olehan hetki aloillasi…
Huomaatkos tuon pienen valon,
joka pyörii ympärilläsi?
Minä, minä vain, keijuna katselen
puuhiasi ja varmistan, että sinulla on
kaikki hyvin…
Hymyile hieman…noin juuri.
Nyt pitää jatkaa matkaa, on paljon
katseltavaa!
Enkelin siivin siunaten!

Muuten mä tykkään Iinan asenteesta, Love is Kindness, Hate is Blindness. Mut mä en vihaa, en rakasta, mä vaan olen, mutta autan kaikkia, joille apu kelpaa. Eli, jos en osaa vihata tai rakastaa, mitä mä teen, ku oon kuiteski hyvien puolella. Mun mielest sokee rakkaus on mielenhäiriö, niinku vihakin. Parempi olla ottamatta kantaa ja silti tehdä hyvää.

Ja hiiripäälle. Mieti miks adoptoin 26 vuotiaan, todella syvällä kusessa olevan pojan? Mä en voi auttaa kaikkia ja ton jätkän tyhmyys, joskus saa helistää vellikelloa pään ympäri, et herää järki, mut on kehityst tapahtunu, se ei oo saanu viinakramppei tai vetän pirii vähään aikaan ja buprekin on melkeen nollissa. Mä oon kyl pitäny huolen et kaupungin pirikauppiaat myy sille vaan about 1% tavaraa. No, mä oon sen isä, ku sen biologinen isä ampu koko perheen nähden haulikol aivot kattoon. Autan sen mutsiiki. Kurttunen nuori ryypänny, bupree oikeeseen kipuun, mut IV, reseptillä vaan laastarit, ottava nainen.

Et kyl mä teen työtä että ees yhen pelastasin. Se on vaan vaikeeta.

Honkanummen hautausmaalla.

Se on ehkä Suomen suurin hautausmaa, mun vaari on kuopattu sinne ja siskoni keskenmeno sikiö. Honkanummella on erillinen “sikiö-osasto” missä kuolleena syntyneet pienokaiset lepäävät.

Edit: typo