Suomen suosikki lääkeet

Veikkaisin että neuroleptit ja erilaiset masennuslääkeet + Antabus. PKV-lääkkeitä käytetään taas nykyään vähemmän.

Erilaiset mielialamyrkyt joita jaetaan kuin karkkia kuten neurojakin, tasaavat eli alunperin epilepsia tropit, Antabus, parasetamoli, ibuprofeiini, turhat yskänlääkkeet (kun hunaja voittaa ne sata nolla), viina ja ei niin kamala maltillisesti juotu kahvi.

Asetyylisalisyylihappo ja kolesterolilääkkeet.

Pätevä lisä listaan!

Statiineja määrätään runsaasti Suomessa. Monet lopettavat käytön lihasperäisten sivuvaikutuksien takia.

Nimenomaan ja kuka tietää mitä kummaa muuta negatiivista ne kellekin yksilöllisesti aiheuttaa. Sitten onkin hyvä määrätä statiinien oireisiin lisää troppeja ja niiden haittoihin taas lisää…

Erilaiset apteekkien kipugeelit taitaa myös olla yllättävän suosittuja. Konsultoidaanpa proviisoria niin ei mene arvailuksi :smiley:

Jos canna-respaa muuten joku halajaa niin äkkiä länsirannikolle yksityisille. Suurin osa tulee heidän apteekeistaan Tamro diilaa. Pohjoisin oli viimeksi kysyessä Rovaniemi.

Niitä mainostetaan ainakin melko runsaasti, Voltaren Emulgel ym…

Jos on kalju ja kärsii päänsärystä niin koko pään voi levittää täyteen reseptivaapata kipugeeliä.

Enpä tienny :mrgreen: sitä Sveitsiläistä keltasentuubin kylmä kuuma geeliä en kyl testais tohon tarkoitukseen :slight_smile:

Tänään selviää muuten ketjun aihe kunnolla.

Verenpainelääkeet unohtui ja erilaiset reseptivapaat monivitamiini valmisteet jotka sopivat koko perheelle.

plus larkku, haloperidoli, Levozin ja Lito.

Buranaa ja Panadolia menee aivan hirvittävä määrä tässä maassa. Kaikki mitä saa ilman respaa niin hamstrataan etenkin näin korona aikana. Nyt kun on korona epidemia niin vanhusten vuotuiset flunssa rokoteet ovat jääneet saamatta. Myös hammaslääkäri aikoja on peruttu.

Topimax, Leponex ja Librax.

Vaikka leptit tuli jo mainittua niin täytyy nostaa esille toisen polven lobotomia pillerit kuten KETIPINOR ja siitä vieläkin vahvempi vaihtoehto eli ZYPREXA. Näitä ryynejä Suomen yleislääkärit määrävät erittäin runsaasti esim. päänsärkyyn tai virtsatietulehdukseen. Myös alaikäisille lapsukaisille määrätään vaikka potilasohjeessa on mainittu että kyseiset lobotomia pillerit eivät sovellu alaikäisten käyttöön. Sano lääkärille että haluat Ketipinoria panikkihäiriöön niin hän heti ilostuu ja määrää avokäteisesti sadan kappalleen paketin, mukaan matkaan.

Truxal ,olanzapin,mirtatzapin,ketipinor,venlafaxin yms ovat vaivaan kun vaivaan lääkkeitä?

Monia lääkkeitä on listattu, mutta jos pitää valita vain yksi niin sanoisin että se on Ketipinor. Itselleni se ei sopinut laisinkaan vaan sain levottomat jalat eli Akatisian mikä on todella tuskallinen sivuvaikutus mitä monet lääkärit eivät tiedosta. Sitäpaitsi siitä tuli aivan hirveä makeanhimo ja söin viisi vadelmamunkkia Teboilin kahvilassa täysin zombi-tilassa ja tätä myrkkyä määrätään alaikäisille lapsille. Mun sisarentytär sai sitä Kuusankosken lastenpsykiatrisella kun hän oli vain 9-vuotias.

Vanhan polven leptit ne vasta myrkkyä on. Muistan kun pyysin tenoxia mutta lääkäri ei suostunut kirjoittamaan sitä tod. näköisesti oli menettänyt PKV-oikeudet. Hän sen sijaan määräsi Levozinia otin niitä kaksi ja sitten vasta helvetti alkoi, tuli todella kova Akatisia ja tuntui siltä että muurahaiset kävelevät pitkin koko kroppaa. Siinä vaiheessa ajattelin että jos tämä olotila jää päälle niin heittäydyn ylimmän kerroksen mattoparveekkelta alas. Lopuksi soitin lanssin joka vei mut Auroran psyk. päivystykseen jossa sain 20 mg mansikkalitkua.

Tämmöiset kokemukset ovat aiheuttaneet sen että mulla ei ole mitään hyvää sanomista lääkärikunnasta. Pelkkiä traumoja ja huonoja kokemuksia. Akuutiin kovaan kipuun en myöskään saanut asianmukaista kipulääkitystä vaikka selän välilevynpullistuma uhkasi lamauttaa oikean jalan. Soitin lanssin joka vei mut Töölön tapaturma asemalle siellä vihdoinkin sain Oksanestia käsivarteen ja leikkaus suoriteettiin päivystysluontaisesti heti seuravana aamuna. Terveysaseman lääkäri oli sanonut päivää aiemmin että kyllä se parantuu itsestään ajan myötä!

Antibiotteja ei määrätä kovinkaan helposti, vaikka yskii keuhkot pihalle. Mene kotiin ja juo jotain lämmintä sanoo mielisairas perushoitaja. Kyl ne sitten reagoi muutaman päivän kuluttua kun lämpö on yli 39 ja sydän jyskyttää täysillä. Doximycin on mulla toiminut hyvin, ei sitä parane keuhkoinfektioista jos polttaa kessua runsaasti. Kokemusta löytyy. Onneksi moni lääkäri tiedostaa tämän nykyään vaikka mulla erittäin alhainen käsitys koko koulukunnasta.

Itsehoito peräpukama salva on myös erittäin yleinen.