subu & sirdalud?

tästä sirkasta kun on monia eri mielipiteitä hihatettuna, niin kyselisin sitte teiltä, että onko ton sirkan heitossa mitään pahoja riskejä? subbanan kanssa aattelin samaan klikkiin väsäìllä buusteriks. toiset kun väittää halvaantumis riskeistä kun taas toiset hehkuttaa hyvänä buustina… nelisen milliä ois titsaniidia ja bupr. 4 milliä. toki jonkinlainen tole oppareihin on. ainoastaan toi sirkka vaivaa, ei viittis mtn sydänlihastulehuksia hommailla… viisaat kertokaa!

[Poistettu haitallisen käyttötavan suosittelua -Päihdelinkin toimitus] luultavasti nukahdat. Miinuksena noikin lakkaa jossainvaiheesta toimimasta tollatyylillä eikä enää toimi syötynäkään. Mäkin oon kuullut halvaantumisesta, mut en ikinä ollu halvaantunu kolmeetuntii kauempaa.

subut ja sirkat = köyhän miehen heroiini.

[Poistettu haitallista. -Päihdelinkin toimitus]

Apuaineena muun muassa mikrokiteinen selluloosa, voit sitten itse miettiä, mitä tuo tekee pieniin verisuoniin päätyessään esimerkiksi silmissä, sormissa ja keuhkoissa.

^ no huh huh. joskus tulee boostattua subua sirdaludeilla. ilmeisesti noi micro-jutut ei häviä mihinkään, vaikka laittaisi pumpulitupon ruutan päähän ja laskisi kahdesti (pumpuli tietty vaihdetaan välillä) läpi. yli millin sirkka-vedoista tulee huono olo. pieninä annoksina ihan ok, jos ei muuta ole ja on pakko jotain vetäistä.

ei vittu, lol “Se on sellasta “fly high” huumeidenkäyttöä, kun on matot lattialla.”