Sterifilt-filsut, mistä voi tilata?

Tiiän kyllä et Sterifilt-filsuja voi ostaa Helsingin Vinkistä, mut en asu pk-seudulla ja oman kaupungin värkkienvaihtopistees ei noita voi ostaa. Pumpulifilsujen jako loppus joskus vuos takaperi, niit sai ennen ilmatteks. Ite pyrin aina filsuttaa kaikki mitä hihaan menee (kun en maissitärkkelystä ja muuta paskaa putkiini haluais kerätä) ja tupakkafiltteriä tai ite tehtyä pumpulifimaa oon käyttäny. Mut kun nuo eivät kovin hyvin suodata ja kuulemma vielä siitä huonoja että on mahdollista et niistä irtoaa jotain pienen pienii pumpulinhaivenii, mikä ei suoniin päästeessä kovin terveellistä ole (sen takia pumpulifilsujen jako loppuski). Netistä kuulema pystyy tilaa noit sterifilttei, mut kun googlasin niin tuli vaan vastaan joku ranskalainen sivusto, mist ei paljoa ymmärtäny ja eivät kovin halpojakaa ollu. Mitä oon kuullu ni pitäs muutaman sentin kappalehintaan saada tilattua, mut mistä? Eikai noita nyt tarvi oikeesti Ranskasta asti tilata? :mrgreen:

En tiiä, eipä tullu mieleen toi vaihtoehto. Pitääpä käydä kysäsemäs apteekis. Kiitti vinkistä! :slight_smile:

Tervehdys!

Hyvä päätös siirtyä Sterifilt -filtterin käyttäjäksi. Itse aloitin filtterin käytön vasta silloin kun aktiivinen huumeiden käyttö oli jo loppumassa :frowning: . No, parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Voit mielestäni tilata Sterifilttejä helposti nettikaupasta, jos sinulla vaan on luottokortti. Yksi mahdollisuus olisi soitto Helsingin Vinkkiin ja kysyt josko he voisivat postittaa vaikka postiennakolla sinulle 100 filsua (17€). En usko heidän ainakaan pahastuvan ehdotuksestasi. Luulisi, että Sterifilt tulee jokaisen Vinkin valikoimaan kunhan sitä vaan kysytään tarpeeksi. Filsun käytön edut ovat kiistattomat… Yksi tuttu käyttää Sterifilttejä useamman kerran vetojen puhdistamiseen. Hän saa filsun läpi viidet 2 ml vedot (Subu ja piri).

Sterifiltin yksi etu muihin filsuihin verrattuna on se, että sen käytössä ei tule “hävikkiä” juuri ollenkaan. Filsun tilavuus on tosi pieni ja kun vetää lopuksi vielä kuplia pumppuun ei filtteriin jää kallisarvoista nestettä.

Tilaa nyt ainakin ilmaiset näytekappaleet verkkokaupasta:
apothicom.org/downloads/Ster … amples.pdf

EDIT: Tarjous mennyt jo ohi, mutta eiköhän ne lähetä kun vain pyydät samppelit…

VH

En kyllä usko, että tulee tuolla tilauksella. Mut menin ainakin ite tilaamaan noita sterifilttereit… Toivottavasti tulee perille. Olis ihan hyvä saada se amfetamiini suodatettuu kunnolla sillon, kun sitä vetää… ( tosi harvoin nykyään )

Moro Viimeinen Hidas!

Joo, ite oon oikeastaan aina käyttänyt filtteriä mut tosiaan itsetehtyy pumpulifimaa tai tupakin filtteriä mut nyt ajattelin Sterifilt-filsua alkaa käyttää. Pitääpä kysästä noita ilmaisnäytteitä ja tilata sitten joko netistä tai soittaa sinne Helsingin Vinkkiin, eipä ollu tuokaan vaihtoehto tullu mieleen. Kiitti vinkeistä! :slight_smile:

Istuuko nuo tavallisiin stoppipussin ruiskuihin?

Niin ja ostopaikkaa? Pohojammaalla oleilen. Makso mitä makso, kunhan vain tulis vikkelästi postissa yms.

Näköjään röökifilsun läpi kun vetää ja jättää pystyyn hetkeksi ruiskun oleskelemaan niin valkoista höttöä kelluu pohjalle hetken kuluttua. Siis suboxone/texin kanssa.

Annoin vielä valua pohjalle, ja löin sitten taipeeseen sillä tavoin että pohjan höttö ei päässyt suoneen.

Magus voisi ohjeistaa kun niistä valisti tuossa toisessa ketjussa. :cry:

ne on yhteen sopivia normi stoppipussin ruiskujen kanssa…

Ok mutta mistä niitä saisi? Ei ole vinkkiä tässä lähellä missään.

No luottokortillakin onnistuu. Ei mitään linkkiä ollut? Googletus aiheutti vain vitutusta. :confused:

Vaikea kysymys mistä noita saisi. Tiedän, että niitä saa jokaisesta pääkaupunkiseudun Vinkistä 0,10€/kpl. Ennen (vuosi sitten) hinta oli 0,15€/kpl. Minä ostan niitä PALJON kerralla, niin ei tarvitse käydä Vinkissä kuin kerran vuodessa :sunglasses: .

Filsujen riittoisuus (milloin filsu menee tukkoon ja on vaihdettava uuteen):

8 mg Subutex = 1 x Sterifilt (10 ml pumppu)
8 mg Suboxone = 2 x Sterifilt (10 ml pumppu)
Stilnoct = 3-4 x Sterifilt (10 ml pumppu)
15 mg Dormicum = 2 x Sterifilt (10 ml pumppu)

Stilkkarit tukkii kaikkein pahiten Sterifltit :frowning: ! Muuten filtteri tekee aineesta niin puhdasta ja kirkasta, että en epäröi käyttää DC:tä ollenkaan sen jälkeen, kun sen on filsannut Sterifiltillä. Muuten klikkiin jäävä puuro on niin karmeata, että en epäile tippaakaan, että paksummatkin rännit menevät tukkoon filsaamattomasta liemestä :frowning: !

Jokeri

No kun täällä ei ole mitään Vinkkiä lähimaillakaan. :frowning:

Varaa vaikka huntti rahaa ja tule käymään stadissa. Osta kerralla 1000 filsua ja myy osa siellä maalla pienellä voitolla. Mun on vaikea hiffata miksi niitä ei myydä joka paikassa, jossa on värkkien vaihtoa. Niiden terveysvaikutus on kiistaton.

Tiedän monia tyyppejä, jotka vetää esim. DC:n ilman filsua. Helvetin hullua :unamused:
Jos en olisi käyttänyt Sterifilttejä, niin tuskin näkisin enää ja räpylät olisi amputoitu vuosia sitten :frowning: !

Jokeri

Tai laita viestiä jos satut joskus kulkemaan tänne länsirannikolle niin ostan sulta. :smiley:

Ja ylläpidolle tiedoksi, nyt ei käydä huumekauppaa vaan puhutaan turvallisempaan huumeidenkäyttöön suunnitelluista filttereistä! :smiley::smiley:

Ylläpito nyt on mikä on. :wink:

No kai nekin nyt tajuavat lukea pohjustusta tuohon ostoyritykseeni?

Tässä modeille tiivistelmä:

-Sterifilttejä etsimässä hygienisempään, ja vähemmän vahingolliseen huumeidenkäyttöön
-Sterifilttejä löytyy Vinkki-asemilta, joita ei ole tässä lähimainkaan
-Ehdotus oli, että jos joku sattuu ohimennen kulkemaan tästä ohi, niin voisi ostaa niitä ja tuoda minulle ostettavaksi

:unamused:

Kaikenlainen kaupankäynti on Plinkissä kielletty, mutta toki saa ohjeistaa mistä erilaisia filttereitä saa. Helsingin Vinkissä myytävät Sterifilt-merkkiset filtterit ovat tosiaan sen 10 senttiä kappale, myydään pääosin viiden kappaleen liuskoissa. Toivottavaa on että varaat mukaasi tasarahan. Vinkissä asioiminen on täysin anonyymiä, ensimmäisellä käyntikerralla sinua pyydetään keksimään itsellesi mieleisesi lempinimi jota voit jatkossa käyttää.

Lisätietoa filttereistä saa täältä: http://toimipaikka.a-klinikka.fi/vinkki/materiaalipankki/terveysneuvonta/filttereiden-kaytto

Päihdelinkin moderaattori

En oo lähös hesaan(500km) muutaman euron filsujen takia. Mistä niitä sais tilata netistä?

Olen nyt tunnin huudattanut googlea niin suomeksi kuin englanniksi.

AInoa minkä löysin oli joku brittisivu missä minimitialukset on jotain 5000kpl/st. :frowning: