SIIRTÄÄKÖ muut opiaatit suburefloja?

Tässä ensin puoli vuotta vetelin satunnaisesti buprea, ja viimeiset 4kk päivittäiskäyttöä, noin 1, max 2mg päivä.

Kuivilla subusta olin reilu 5vuotta ennen ku sorruin nyt taas. Silloin lopetin yksin mökillä ilman mitään ryynejä. Ei ees buranaa saatana ollut. Ja olot oli sen mukaiset.

Nyt on viides päivä ilman. Bentsoja syönyt joka päivä yhden 15mg opamoxin. ekana päivänä yhen panacodin siihen lisäksi. Toka ja Kolmas päivä meni pari kympin conttia iv, ne paransi olon koko päiväksi. Eilen pureskelin targinic 30mg(oksikodonia myös) yhteensä, ja yhen tramalin. Tänään mennyt pari panacodia, 150mg tramal.

Olo on ihan jees. Edes ripuli ei ole vielä alkanut eikä kylmäkään ole juuri. Vähän vetämätön olo ja henkisesti ehkä vähä paska myös.

Mietin vaan että tuo kodeiini ja oksikodoni ja tramadoli kun on jonkin sortin opiaatteja niin että nyt ne kun lopetan niin alkaako reflat todenteolla vasta? Kuitenkin joka aamu ennen lääkkeiden ottoa on ollut paska olo niinku kuuluukin.

Montako päivää tuota oksyä uskaltaa syödä ennen ku SIITÄKIN tulee reflat? Viikko? Nyt olis tarkotus heittää kaikki opiaatit pois kun saan lyricoita.

Niin ja olisi yksi fentalaastari, 10mikroinen. [Poistettu haitallisesta käyttötavasta kirjoittelua - Päihdelinkin moderaattori]

[Poistettu haitallisesta käyttötavasta kirjoittelua - Päihdelinkin moderaattori]

No tämähän se ihme paikka on. Tiedustelet erittäin vahvan huumeen annostelua, niin viesti poistetaan. Pitää vissiin kysellä tuolta psyvaultista. Siellä moderaattorit ei toivo että nistit kuolisi niin ei tarvis iltahommina moderoida. :open_mouth:

Kodeiinia olen yleensä popsinut. Auttaa myös bentsorefloihin. Itse asiassa vierottauduin Temestasta sen avulla. Mutta sun kantsis kokeilla Durogesic depotlaastareita?

Viikko tai kaks. Mulle märäätitin 80mg depotlaastaria kun loukkasin selän, lonkan ja vyötärön hirvieläin onnettomuudessa valtatie seiskalla viime syksynä.

Lyrica on kiva lääke.

Cummullet: Eivät ne muut opiaatit sinänsä Subu-refloja minnekään siirrä, ts. kyllä bupre puoliintuu ja poistuu elimistöstä ihan yhtälailla, vaikka siihen päälle noita muita roippeita kiskoisitkin. Aikamoista housuun pissimistä pakkasella ja tulipalon sammuttamista bensalla tuo metodisi kuitenkin on, koska jos tarpeeksi pitkään käytät muita oppareita reflalääkkeinä, niin toki saat lopulta reflat niistä ja käytännössä olet jälleen samassa kusessa. Mikä sitten on tarpeeksi pitkään? Jaa’a, vaikeaa sanoa, kun se on niin kovin yksilöllistä, mutta suuntaa antavasti voisi sanoa, että sitä nopeammin koukuttuminen tapahtuu, mitä enemmän on itsensä oppareihin totuttanut, eli sinun tapauksessasi se voi käydä hyvinkin nopeaan.

Jos pahimpiin kolotuksiin otat Panacodin tai kaksi silloin, kun esim. pitää hoitaa asioita, eikä voi vain maata kärsimässä, niin ei se tietenkään vielä mihinkään tuhoon vie. Oksikodonin kanssa en suosittele kyllä leikkimään nyt yhtään. Aiheuttaa erittäin intensiiviset ja tuskalliset reflat, joihin verrattuna buprereflat ovat varsin iisit. Lohdutukseksi voi sanoa, että oksikodonireflat eivät kestä lähimainkaan niin pitkään, kuin Subusta, mutta niiden jälkeen voi olla mieli niin maassa, että sitten ei näe muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa lääkitä itseään jälleen Subulla ja taas ollaan alkupisteessä. Tästä on ihan omakohtaista kokemusta. Ei tuo kolmen päivän oksikodonin ottaminen tokikaan mitään riippuvuutta ja peruuttamatonta vahinkoa ole aiheuttanut, mutta kannattaa silti lopettaa sekin vähä.

On ihan ymmärrettävää ja okei, että ottaa bupre-/opparirefloihin jotakin PKV-lääkitystä(benzot, Lyrica, gabapentiini…), mutta hyvä nyrkkisääntö on se, että jos jokin lääke/kombo taikoo reflat pois tyystin ja tekee olon kerrassaan hyväksi, niin se on ns. liian hyvää ollakseen totta. Tarkoittaa tässä nyt sitä, että silloin vieroituslääkitys aiheuttaa itsessään vielä pahemman riippuvuuden, mikä oli alkuperäisen aineen kanssa.

Tsemppiä :slight_smile: .

Edittinä vielä modelle terkut: Mikähän järki oli sensuroida nuo fentaa koskevat viestit? Oletan, että niissä kyseltiin annostuksista tmv. Ymmärrän hyvin sen, että fentakeskusteluun puututaan, jos joku oman elämänsä sankari neuvoo, että kyllä sitä voi vetää niin ja niin paljon, en minäkään siihen ole kuollut, mutta sitä en, että aihe on vaiettava kuoliaaksi heti, kun joku kirjoittaa sanan “fentanyyli”. Joo, se on pirun riskaabelia kamaa, mutta jos haluatte haittoja vähentää, niin olisitte sitten voineet laittaa tuohon vaikka jonkin oman tietopläjäyksenne fentan vaarallisuudesta sen sijaan, että vain kylmästi poistitte viestit. Hyssyttely ja vaikeneminen kun ei ole koskaan estänyt narkkeja rätkimästä ränneihinsä sitä sun tätä. Minä en ala fentan annosteluita neuvomaan, koska A) en todellakaan osaa tehdä sitä millään anestesialääkärin ammattitaidolla, mitä se vaatisi ollakseen turvallista ja B) fentaa koskee tässä aloittajan tilanteessa ihan sama homma, kuin oksikodoniakin, eli kohta on vain kahta kauheammat reflat, jos sen kanssa alkaa pelleillä.

Nyt viime subuista 2vk ja 2pvä muutaman tunnin tarkkuudella. Aika nihkeä olo. Tai siis ei nyt hirveästi refloja, mutta darrainen olo. Vähän ku olis verensokerit alhaalla tai nestehukkaa. Pumppu hakkaa helposti ja voimaton olo. Eli reflat joo, mutta suht siedettävät. Parin viikon aikana mennyt lyricaa, panacodia, oxyjä ja tramalia. Bentsoja söin ekan viikon, en oo enää ottanut viikkoon vissiin. Noita ERI opiaatteja syönyt oikeastaan max 3pv putkeen, sitten vaihtanut “genreä”. :smiley:

Aika saamaton olo. Alkoa en ole ottanut paria lonkkua enempää, ei maistu. :unamused:
Ripuli ei ole iskenyt oikeastaan ollenkaan, opiaatit pitäneet kurissa vissiin, ei oo imodiumiakaan tarvinnu ottaa. :laughing: Pehmeähkö paska tulee joka aamu mutta ei mitään kramppiripulia niinku muutamana kertana aiemmin. :laughing:

Tekis mieli vähän kokeilla subuakin, mutta ei oikein vielä uskalla. Tiedän siis suurinpiirtein mitä olen tekemässä, subua(ym. opiaatteja) ei ole tarkoituskaan ollut LOPETTAA, vaan lähinnä käyttää tämä kesäloma PUTKEN katkaisuun. Opiaatteja tulen varmaan epäsäännöllisesti käyttämään niin kauan kun niitä on saatavilla.

Mutta mutta… Suht luotettava lähde kertoi että vielä kolmen viikon subuttomuuden jälkeen kun otti vedot niin koko reflat alkoi ALUSTA. Minä en tuohon usko sitten millään. Toki jos viikon päästä vetää muutaman päivän kuurin niin varmaan voikin, mutta tuskin enää 3vk-1kk jälkeen. :open_mouth: Mitä mieltä?

Enää en tosin anna riistäytyä käsistä. :smiling_imp: :unamused: :mrgreen:

^ En usko minäkään hetkeäkään, että 3 viikon Subuttomuuden jälkeen yhdet vedot laukaisisivat reflat alusta asti. Ihmisen mieli on tosin sangen mielenkiintoinen laitos ja pystyy kyllä psyykkaamaan päälle vaikka millaiset reflat, kun se pystyy kaikkea muutakin jännää saamaan aikaan. Varsinkin silloin, kun ollaan siinä pisteessä, että KAIKKI hyvä tai huono olo/mieliala elämässä riippuu (muka) siitä, onko ainetta X elimistössä tarpeeksi. Onhan näitäkin sattunut, että hirveät reflat, vaikkei pitäisi olla, kun on vedetty oikein olan takaa ja sitten vedetään vielä lisää, eivätkä reflat siltikään helpota. Lopulta kyse ei sitten ole ollut refloista ensinkään, vaan perusvatsataudista, joka voi iskeä narkkiinkin.

Reflathan noista oxyistä tuli niinku veikkasitkin, vaikka varovasti söin ja pidin taukoja. Nyt kolmas päivä ilman niitä ja olo helpottaa, ei enää oikein mitään, tokana päivänä tuli ripulia vähän. Tuntuu että jaksais lähteä jopa autoa ruuvaamaan. :sunglasses:

No, onneks oxyt ja tramalit loppu, panacodeja vielä muutama, en niitäkään joka päivä oo syöny, ja jos oon niin max 2kpl päivä.