Se tavallinen tarina

Täällä lisää yksi riippuvainen. Pelaajan tarinani alkoi reilu 10 vuotta sitten. Aloin pelaamaan Pafilla. En ollut koskaan aiemmin pelannut edes kolikkoautomaatteja, mutta nettikasinoihin jäin koukkuun rytinällä.
Olen tämän riippuvuuden kanssa paininut ihan liiaksi. Muutaman kerran on ollut parempia kausia ja olen jopa saanut maksettua itseni silloin velattomaksi. Tämän hetkinen tilanne vain on, että olen täysin loppu.
En edes tiedä paljonko minulla on ulosotossa velkaa, varmaankin ainakin 20 000 €.
Haastemies on taas yrittänyt soittaa minulle ja kirjekin on tullut postissa, että pitäisi soittaa takaisin. En vaan yksinkertaisesti jaksa enää käydä sitä samaa keskustelua. Haastemiehen puhelut kun taas viime aikoina on tulleet turhankin tutuiksi. :confused:

Opintoni ovat loppusuoralla, mutta ajattelen vain pelaamista koko ajan joten opintoihin keskittyminen on ihan tuskaa ja tuntuu turhalle. Velat ahdistaa niin paljon, että välillä tuntuu että valmistumisen jälkeen on ihan turha edes hakeutua töihin koska kaikki rahat menee velanmaksuun.

En tiedä teistä muista, mutta minulla vieroitusoireet ovat hyvinkin voimakkaita jopa fyysisiä. Monta kertaa on tehnyt mieli vetää ranteet auki. Olen ollut Peli Poikki-ohjelmassa kerran, mutta minulla se ei valitettavasti toiminut kovin hyvin. Tiedostan kyllä, että pelaamalla teen hallaa itselleni sekä läheisilleni. Avioliitto mieheni kanssa tuntuukin vetelevän viimeisiään. Mieheni on todella ymmärtäväinen, mutta en tiedä kuinka pitkään hänkään jaksaa minun jatkuvaa kiukutteluani ja masennuksiani. :frowning:

Moi! Kuulosti ihan kuin olisin itse kirjoittanut samanlaista polkua ollaan kuljettu näköjään. Tää on niin vittumainen sairaus, ettei mitään rajaa. Helpoin olisi luovuttaa ja hypätä narun jatkoksi, mutta pakko on nousta tästä meidän molempien. Lopettaa vain pelit ja elää elämää. Saatana riivaa meitä näiden pelien kautta ja haluaa tuhota meidät yksi kerrallaan. Taistellaan vastaan eikä antauduta eikä luovuteta.

Hei. Tutulta kuullostaa nuo vieroitusoireet joiden kans painin just tälläki hetkellä, mutta kyllä ne varmasti pikkuhiljaa rupeaa antamaan periksi. Ei tuo velkasumma ihan mahdoton vielä ole, siitä selviää varmasti ajan kanssa eikä ulosotto koko palkkaa vie. :slight_smile: Nyt vain pitäisi saada pelaaminen kuriin ja hakea keskusteluapua/kirjoitella täällä jos siitä on apua, yksin ei tarvitse selvitä. Tämä on kyllä kamala sairaus, josta itse ainakaan en helpolla pääse eroon. Kävin myös peli poikki-ohjelman ja se alkuaika meni vähemmällä pelaamisella, kun se loppui niin keräsin 6000 velat. Oikein paljon tsemppiä sinulle, täältä vielä noustaan ja näytetään että pelipiru ei nujerra!