Sänkyyn pissaaminen humalassa

Olen käynyt baareissa aina kerran kuussa viime syksystä lähtien ja sitä ennen pitkään joka toinen kuukausi. Nyt 3 kertaa peräkkäin baarin jälkeen kun olen sammunut tai nukahtanut pian, on käynyt noin ikävästi että olen herännyt jonkin ajan päästä siihen kun olen pissannut alleni… Olen katsonut netistä keskusteluja paljon kun muillekin on käynyt näin, tälläkin palstalla oli samasta aiheesta kirjotettu. Osaako kukaan sanoa mistä tuo johtuu? Olen juonut samalla lailla kun aina ennenkin baariin mentäessä, se ei ainakaan ole muuttunut. Lääkkeistä käytän seroxat 20mg, mercilon e-pilleriä, kesäisin allergialääkettä, (nyt käytössä kestine), omega 3:sia, 50mikrogrammaa D-vitamiinia, kromia ja beconase- nenäsumutetta myös allergiaan. Seroxatia olen tosin käyttänyt 2007 kesästä lähtien ja merciloneita 2008 keväästä lähtien, nekään ei varmaan voi olla syynä? Kotonakin juon aina kerran kuussa mutta silloin en ole pissannut, enkä koskaan selvinpäinkään. Nytkin juhannuksena kävi niin, olin juonut 20cl koskenkorvaa,(38%) 20cl camparia, (21%) 0,5l siiderin(4,7%) ja 0,33l siiderin (6%). Kun olin näiden jälkeen nukahtanut pian sänkyyn niin olin taas pissannut… Olin tosin ennen kun aloin juomaan niin ottanut burana 600 pillerin kipuun. Kävin tutkimassa oliko 2 tyypin diabetesta tai mitään pissatulehdusta kun luin että nekin saattaisi olla syynä mutta kumpaakaan ei ollut. Onko kellään tietoa miksi näin yhtäkkiä alkoi käymään jos olen juonut samallailla kuin ennenkin baari-iltoina kun näin ei tapahtunut, eikä lääkkeilläkään ole osuutta asiaan…? Juon yleensä 5cl minipullon rommia ja 500ml 21% ennen baariin lähtöä ja baarissa 2-4 drinkkiä yleensä. Viime kerralla join ennen baariin lähtöä saman 5cl rommia ja 750ml pullon 15%: ta. Juomistahti ja aika on myös samat, juon nuo aikalailla perätysten kerralla ilman mitään taukoja pahemmin. Olen 22v nainen.

Vaikuttaa Clitoriksensulkijastefan kulumiselta. Yleensä ne joudutaan uusimaan vaihdevuosien aikaan, mutta sulla jostain syystä on sulkijastefa kulunut loppuun. Syynä saattaa olla liian ison esineen kulkeminen pääputkessa. Jolloin sivuputki joutuu rasitukselle ja se saattaa hajottaa stefan.

Onneksi olkoon, olet päässyt vaippakerhoon :mrgreen:

Mutta vakavasti ottaen uskon tuon johtuvan juuri siitä alkoholista (kerta määräsi eivät edes ole naisihmiselle mitään kovinkaan pieniä ja kertomasi perusteella sinun alkoholitoleranssisi on lähes nolla.) Kun olet kännissä unessa ei aivot rekisteröi sitä pissahätää. Joten tiedostamattasi lasket vaan allesi ettei rakko räjähdä. Ei siinä mun mielestä ole sen kummenpaa.

Itsekkin kusin muutama vuosi sitten jatkuvasti housuuni… Kunnon juomisputken aikana (tosin alla oli aina myös bentsoja ja lyricaa). Monta kertaa heräsin sairaalasta vaipat jalassa (otin sen itse jotenkin aina huumorilla). Kettumaista oli se jos herätessä oli pissakatetri, nimittäin sen pois ottaminen tuntuu aika ikävältä…

Ongelma poistua lopetettuani alkoholin käytön täysin.

mutta tuo ei selitä sitä miksi niin on yhtäkkiä alkanut käymään vaikka juominen ei ole muuttunut

Alkoholi selittää sen. Aivot ja keskushermosto muovautuu (kaikilla yksilöllisesti) kun käyttää tuota myrkkyä.
Kyseessä kuitenkin yksi rankimmista huumausaineista joita tämä maa päällään kantaa…

Sinun keho yrittää kertoa sinulle, että hellitä. Mulla oli aivan sama ongelma ja pahempiakin juttuja ja piti mennä aika pitkälle, jotta tajusin lopettaa. Kaks vuotta meni täysin alkotta. Nykyään juon tolkun kanssa eikä mitään sivuvaikutuksia ole.

Johan on aihe… :smiley:

No, kuitenkin. Kaveri oli aikoinaan ollut baarissa jo aika tuiskeessa ja siltä oli kysytty että haluaako se 100mg Levozinin. Eihän se tiennyt reppana lääkkeistä mitään ja kännissä oli vaan kysynyt että onko hyviä. Oli vaan vakuuteltu että on on. Sitten poistui naisen kanssa taksilla naisen luo, tipahti sinne saman tien ja aamulla kun oli herännyt oli kussut allensa :laughing:

Oli poistunut paikalta todella nopeasti. Ongelma vaan on vielä siinä että mies asuu pienellä paikkakunnalla, about 5000 asukasta ja kaikki tuntee toisensa. Oli pitkään miettinyt jopa muuttoa. Mutta tästä hommasta on jo yli 10 vuotta, mutta on siitä monet naurut saatu.

^ No voi reppanaa!

Itekin mietin että oisko tässä nyt taas joku trolli kyseessä. Niin epätodellisen tarkkaan lueteltu kaiki otetut alkoholiannoksetkin. Mut kyllähän tämä nyt jatkokeskustelun perusteella ihan tosissaan näyttäis olevan. Ja onhan tuo nyt ikävä vaiva!

Eurokankaasta muuten saa/ on ainakin joskus saanut sellasta froteelakanakangasta, jossa alapuolella muovipinnoite. En kyl muista onko muuta kuin lasten sänkyihin tarkoitettua leveyttä…? :stuck_out_tongue:

En kaivannut saarnaa juomisestani, vaan jos joku olisi tiennyt kunnollisen syyn… miksi se yhtäkkiä johtuisi vain alkoholista jos ennen maaliskuuta join samalla lailla eikä koskaan aiemmin tullut pissat sänkyyn? AP.

No kyllähän sitä käy yhtä sun toista kun vetää reippaita määriä alkoholia ja sammuu. Nuo juomasi määrät ovat jo sellaisia, että alkoholiin tottumaton keho reagoi niihin helposti hyvinkin ikävästi, varsinkin jos olet pienikokoinen. Sammuminen on alkoholimyrkytys ja ihminen tosiaan tiedoton, eikä keho silloin reagoi esim. vessahädän tunteeseen.

Jos nyt on pakko ryypätä pohjanmaan kautta, niin jätä ihmeessä se viimeinen drinkki juomatta tai juo välillä jotain alkoholitonta jotta pysyt tolkuissasi, syö hyvin ettet juo tyhjään vatsaan ja jos mahdollista, pysyttele himassa hetki hereillä ennen kun menet nukkumaan ja käy vessassa ennen nukkumaanmenoa. Jos tulet suoraan baarista vatsa täynnä nestettä ja olet tajuttomana sängyssä, niin eipä se ole vaikea arvata mitä tapahtuu.

En ole pienikokoinen, päinvastoin on 45kg ylipainoa. Olen aina käynyt pissalla ennen sänkyyn väsähtämistä, eikä minulla pahemmin ollut krapulaa, välillä päätä jomottaa vähän ja viimeksi juhannuksena missä join nuo kossut ja camparit ei ollut yhtään krapulaa. Ap.

Eilen illalla join 2 siideriä ja 750ml 11% päärynäviiniä, kävin välissä pissalla pari kertaa. Tuostakin määrästä olin taas yöllä pissannut :S viime kuussa join saman verran, siiderin ja päärynäviinin tilalla väkevän päärynäviinin 750ml joka oli 15% ja ei tullut mitään… En oikein ymmärrä enää, voiko sulkijalihaksessa, vai miksi sitä pidätyslihasta kutsutaan, olla jotenkin heikentynyt tms.? Pitäisikö lääkärin katsoa? Miten tuollaista sitten hoidetaan jos siinä on heikentymistä tms.? AP.

Ehkä sitä voisi käydä lääkäriltä kysymässä. Voi olla myös ihan psykologinen juttu, nyt kun olet tottunut ajatukseen, että aina käy noin…

Itsellä vuoden paikalla olo löysytti lihakset ja jos pikkasenkaan rappusissa löi jalkaa ja selästä sähköisku niin lusikallinen tuli housuun, sama kun yöllä heräs hätään ja nousi niin kipupiikki pani kalsarit pesuun. Alkon määrällä ei vaikutusta muutoin ku keissin kaljaa joi niin parikertaa piti nousta pissalle, fysikaaliseen hoitoon ja sanoilla vatsalihakset kuntoon. Vesi tuli silmistä kivun takia mutta niin loppui pikku vahingot, sanoisin vatsalihasten kunnon olevan avain ongelmaan ja ne ei voi olla kunnossa jos ylipainoa on 45Kg. Siis painoa ales ja kunnon fysikaaliseen, ihminen on ovela kun tekee liikkeitä niin etsii sen helpoimman keinon mutta ku vieressä seisoo ammattilainen joka sanoo selkä suoraksi yms. rupee tuloksia tuleen.

täällä pohjanmaalla kun kusee housuihin ja eikä herää niin lähetetään mies/nainen lasaretiin…jokseenkin huono homma jos niin pahoin keskushermosto lamaantuu…mut sun juttu tuntuu olevan ihan eri juttu kun et “sammu” jos meet lääkäriin ja sanot saman kuin täällä niin ei ne tutki sua. sanoo vain syyn olleen alkoholissa “jossa se luultavasti onkin” mut jos sanot olleesi selvinpäin niin tutkii sut…kaikki kivat valkuais ja sukupuolitauti jutut…mutta se olis vain plussaa .vasta jos ei vikaa selvene niin puhu alkoholista…itse jo näin pienellä maalaisjärjelläni ajattelisin jos juot niin pissaat jos et niin et pissaa…tuskin se lääkärikään sellaista sairautena näkee…siis en ole mikään lääkäri normi pulliainen vain…siksi hopi hopi lekurin juttusille