"Ruokailu Mieltymyksiä"

Runsaan voin kera paistettu joulusilakka.

Nakki kastike ja keitetyt perunat.

Täytetty järvi lahna munavoilla ja cheddar juustolla. Mikrossa paistettuna noin 20 minsaa. Hyvää ja terveellistä mässyä.

Ihan vaan perusmäiskettä, mitä ny keittiön täti oli tänäänkin tehnyt tai lämmittänyt eilistä, se on just fine

Marjapuuro sokerilla ja kevytmaidolla.

Lidlin pakastinpaistospisteestä runsassuolainen valkosipulipatonki, jonka päälle sekava ja kansanterveyttä kahmalokaupalla suoraan hautaanvievä määrä kolesterolia sisältävää täytematskuu, kuten makkaraa, kinkkua ja tosirasvasta juustova !

Ei saatana, toi on just mun perus krapulamättö.
Sit himona treenaamaan läskit pois muutaman päivän päästä.
Nyttemmin on kyllä menny enempi tohon itsetuhotouhuun, mut ei siitä tässä puhuttu.
Valkosipulipatonki ois kyllä just nyt ihan vitun jees :laughing:

Marjasose

Testissä take away pepperoni pizza sekä sipsejä.

youtube.com/watch?v=W0EQea4JyTs

Trooppiset erilaiset hedelmät, tietyt marjat, hyvin valmistetut maksaruat, karitsa ja kiinalainen/aasialainen.

Erityisenä paheena vapotuksen jälkeen kuivaan suuhun janossa kylmää kokista jäillä.

Punikkitatti paistettuna on hyvää loppukesän mässyä. Haavan punikkitatti tai koivun punikkitatti. Aikoinaan sitä syötettiin minulle pari vuotta Chernobyl- ydinvoima räjähdyksen jälkeen. Sienillä ja etenkin tateilla on taipumusta imeä radioaktiivista aines-osaa sisuksiinsa. Silti syntyi terve tyttölapsi sen jälkeen.

“Tassu”

Grilli tassu.

Kivikylän Wanhan Ajan Nakki. Kaikki pakkauksen nakit on liitetty yhteen pienellä napanuoralla.

Spagetti-lihavuoka, Saarioinen, valmistettu Kangasalla 350mg.

Abbelden paistettu jauhelihapihvi ja Gouda-juustoa “seesaaminsiemensämpylän” välissä. 250 g…Great Taste -Easy Life!

2x 125 mg

Uusi tapa syyä pihviä eli duunieväänä ollut parina päivänä viime viikolla:

=> kohtuutuoretta ruisleipää, jonka päälle perusporsaanleikettä ja palvikinkkua ja goudajuustoa siivuin ! jes jes jes

Saarioisten kinkku-pekoni ruukku 300 grammaa Alepasta. Mä en ole koskaan ollut suuri syömäri, joten tämä annos on sopiva. Joskus en syö pariin päivään ja joskus syön hirveästi. Masentuneilla ihmisillä on usein epäsäännölliset ruokailu tottumukset.

Yleensä kaikki se mitä ei tarvitse mainostaa ja kuhan kattoo oliiviöljynsä olevan maailman kaikista eniten väärennetyistä ruoka-aineista huolimatta priimojen priimaa. Maksaa yleensä n.15-20e litra niin pääsee jo pitkälle.
Sokerilla itsensä huumaaminen ja sairastuttaminen on jokaisen omavalinta (insuliini ei tykkää heilumisesta ja jos pinna ns. palaa jossain vaiheessa niin alkaa poru ja suru). Makeuden kaipuuseen taateleita, marjoja, hunajaa, jokunen hedelmä välillä tai vaikka napostelee pähkinöitä.

Oma maito-ab kannattaa muiden maitolabrojen kans kattoo labrassa ettei vahingossa itteensä sairastuta ja sama juttu viljojen kanssa. Ne kun vielä sattuu oleen halpoja ja tosi monessa safkassa täten läsnä.

Ostin tänään uuden rypsiöljy pullon Salesta. Valkosipuli ja basilika extra mausteena. Nami, nami.

Eilen valmistettu spagetti Bolognese nyt paistettu pannulla, raastetun puna-leimaisen Emmental juuston kera. On namia muutama kirsikka tomaatti kylkeen.

Tänään on vuorossa perinteinen “tonnikalapasta”. Kaksi purkkia tonnikalaa öljyssä pannulle plus hieman tomaattisosetta, valkopippuria, ketsuppia ja Mozzarella juustoa. Pasta liedelle porisemaan. Tulee namia.