Ruikutusta, ole jo mies

sepä se. Otsikko sen kertoo.
hirveät hermokivut oli viimeviikolla. Ne päivät olin selvinpäin. Nyt mennyt monta päivää juopotellessa taas. Kavereille koitin soitella, mutta ne on neulaan meneviä. Tuntuivat ihan eri hepuilta puhelimessa. Jouduin kokoajan kyselemään onko ne ne ketä on. Huomennapitäisi mennä kuntoutumaan sellaseen nuorten miesten ryhmään. Edelliskerralla siellä ollessa oksensin kahdenpäivän krapulaani.

Sellasta näin täällä tänään.

hei lonkero, kiva kun ilmoittelit itsestäsi pitkästä aikaa, vaikkakin surullisena luin tekstisi kun olet juonut jälleen.
mitä muuten tarkoitat hermokivuilla? missä kipu siis rienaa?
niihin “neulaan meneviin” tuttaviisi et sekaannu! tämä on tätimääräys täältä ruudun toiselta puolelta. sulla on ihan tarpeeksi huolta alkoholiongelmassasi, jonka kanssa sun pitäisikin työskennellä ammattiauttajan kanssa ettet pilaisi koko elämääsi.
oliko sulla joku kontakti esim päihdeklinikalla? helppo sanoa, mutta jälleen olisi aika suunnata katse apua tarjoaviin tahoihin. et voi jatkaa näin. tarvitset päämääriä, ja tärkein ja akuutein on avun piiriin hakeutuminen. et voi jatkaa tuolla tiellä! se ihan oikeasti menee niin, että kohta olet keski-ikäinen työtön ja syrjäytynyt mies. ansaitset parempaa.
se, että onnistuisit saamaan apua on tärkeää, mutta kun itseäänkin pitää vaivata. mitään ei saa tässä elämässä ilmaiseksi. ihmisellä, varsinkin nuorella, on oltava päämääriä.
on oltava pieniä päämääriä, ja sitten niitä vaativimpia, pitemmälle tähtääviä päämääriä.
ensimmäinen päämääräsi voisi olla se, ettet ikinä enää mene kuntoutusryhmään krapulassa. tee se itsellesi selväksi. niin selväksi, ettei sun tarvitse enää edes miettiä koko asiaa. jos seuraavana päivänä on kuntoutus, se on ehdoton EI alkoholille.
muistaakseni kerroit ettei sulla ole vielä mitään ammattitutkintoa? sopivan mahdollisen opiskelupaikan hankinta onkin sitten jo isompi ja vaativampi päämäärä, mutta se pitää olla. mistä haaveilet? mikä tutkinto sopisi juuri sulle? tällaisiinkin asioihin saa apua käsittääkseni työvoimatoimiston taholta. eikö siellä ole ammattilaisia jotka tekevät ammatinvalinta-testejä jne.
ammattiin voi valmistua myös työn kautta. oppisopimus-systeemillä.
yritä pitää itsesti kiireisenä näiden tällaisten asioiden parissa. se on sitä mitä kutsutaan elämän sisällöksi.

kerro vaikka meille mikä ala Sua kiinnostaisi? vai, miten mulle tuli nyt mieleen että sulla olisi sittenkin kokin koulutus takana? vai sotkenko nyt johonkin toiseen? sori kun olen hattarapää, en muista asioita. anteeksi tosiaan!

kirjoita Lonksu lisää, ja tsempit huomiselle kuntoutuspäivälle!

Tämäkin täti toivottaa lonkeron tervetulleeksi ja kyllä me täällä sua vähän potkitaan persuuksiin ettet ihan maan matoseksi vaivu!
Sylvia tuossa jo paljon puhuikin asiaa, minä vaan komppailen tässä mukana. Pitäähän täällä nyt jonkun olla meitä stereo-aikakauden tyyppejäkin olla pitämässä nykyajassa kiinni :sunglasses:

Nyt vaan pullo kiinni ja kuntoutumaan mars mars. Pidäthän meidät ajan tasalla kuulumisistasi <3

Tsempit minultakin. Lueskele ja kirjoittele tänne plinkkiin tunteistasi. Se helpottaa kummasti kun saa tukea.
Itsellänikin tuolla ketju josta voi kuulumiset tsekata.