Risperidon Mylan

Risperidon Mylan
^^ ton nimeisen 25mg napin vetäsin naamaa mite näkyy seuloissa, ennen näitä 5päivää sitten 40mg medipameija ja 12päivää sitten pilveä, en käytä mitään säännöllisesti

älä vedä risperdaalii…

Se missään kusiseuloissa näy. Ja mitä väliä vaikka näkyiskin. Ei neuroleptejä luokitella huumausaineiksi.

Miksei ?

Ei näy siis seuloissa, jos näkyy tuleeko ala-ikäiselle sanomista ?

No, ei se näy. Seuloissa ei katella mitään leptejä. Sinuna oisin huolissani ennemmin noista pampuloista.

Juu ei leptejä - turhaan. Toi on kai pieni annos, mut niil on joskus tosi ikäviä sivuvaikutuksii, esim.pakkoliikkeitä, jotka on todella veemäisiä.

25mg napin otit? mää kun luulin et noita on vaan 0.5,1,2,3 ja 4 milligrammaisina… Vai otitko 25mg vastaavan määrän noita nappeja?

Pamit luultavasti näkyy.

Ne voi näkyä säännöllisen käytön jälkeen kolmekin viikkoa.

^^ Tarkottaa varmaan 0,25mg, tota Mylania on pienimmillään 0,25mg nappeina. Ei kai kukaan ole niin vajaa, että muuten vaan viittisi syödä 25mg risperdaalia. Hyi hitto, miksi ylipäätään kukaan viitsisi neuroleptejä rouskia huvikseen?

hmm, pienessä humalatilassa hävitin napit ja nimi meni metsään,

siis Quetiapin Mylan, tohtori.fi/laakeopas/laake/2 … IN%20MYLAN

vähä vajaa liuska tuli postettua, tänään päivä meni aika helvetin jumissa otettuu 2 tommost

Eipä tuo näy seuloissa ja jos näkyy niin ei mitään vakavaa. itelle tuo ketiapiini on ihan muro tavaraa ja voisin sanoa, että suorastaan paskin lääke mitä on keksitty. Joillakin on vaikuttanut positiivisesti unen saantiin, itse en ainakaan millään järkevillä annoksilla ja ilman ketiapiinia buustaavia aineita… Ainiin, tolla 25mg jos alotat (siis jos olisi päivittäis käytössä) niin parissa viikossa olis jo päivä annos tossa 300 hujakoilla, hemmetin nopea tolejen nousu tossa ja lihottaa aivan saatanasti, aivan niinkuin muutkin ketiapiinia sisältävät lääkkeet.

eli paska ostot, ei kannata ostaa uudelleen

juu en ainakaan suosittele, ellet halua saada painoa nousemaan 5-10kiloa 4-10viikossa ja jäätäviä raskausarpia. Tämä siis toimii joillakin! mutta suosittelen silti jonkun muun vaihtoehtoisen lääkkeen käyttöä.

mun mielestä neuroleptit ainaki peratsin on todella hyvä krapula lääke…
ja muutenki yleiseen huonoon vointiin ja ehkä bentsorefloihin on jonnin verran auttanu jos ottaa pienen annoksen…
mut vähän liika niin menee koko päivä vituiks… :imp: