Rimpuilua

Hei taas kaikille.

Nyt on tullu taas vaihteeksi tissuteltua aikalailla, pari vuotta joka ilta, noin kolmesta-neljään annosta ilta, yleensä väkeviä. Tuostahan ei ainakaan minun vatsa tykkää, on jatkuva ripuli, tottakai , jos jokailta desifioidaan hyvät bakteerit etanolilla.

Varmasti koronaa pakenin, yksinäisyyttä, eritäytymistä ym. syitä löytyy… Mutta pahin, reilu puolivuotta sitten mieheni sairastui syöpään, terve mies, ei mitään lääkitystä aikasemmin. Tämä oli kova paikka molemmille, miten eteenpäin, miten tulevaisuus ym. Minulla oli hyvä syy tissutella ja yrittää selvitä tilanteesta, tissuttelu jatkui nyt salaa aina iltasella, koko kesä meni kuin sumussa, elämältä katosi pohja, en tuntenut iloa mistään, mikään ei tuntunut miltään…Tilannetta huononti se, että mieheni kielsi puhumasta asiasta kenellekään, paitsi oma perhe. No se johti siihen, että lopetin kaikki harrastukset, en ottanut yheyttä kennenkään, kaupassa joskus kävin kun oli pakko.

Nyt mieheni hoidot on käyty läpi ja kaikki näyttää hyvältä, minä sain masennukseen lääkityksen ja sitä kautta jaksoin aloittaa liikunnan, nyt mieli pirteämpi ja uskon että nämä vastoin käymiset eivät tapa vaan vahvistavat, ihmiselle ei anneta suurempaa taakkaa kuin se, minkä jaksaa kantaa.

Nyt viikko ilman tissuttelua, uskon ja toivon, että tämä oli tässä, ei se auta vaikeuksiin, ei se paranna mielialaa kun hetkellisesti, liikunta antaa paremman mielihyvän…

Hyviä pohdintoja Piiparinen, olet jo hyvässä alussa. Voimia, nyt onkin aika hoitaa myös itseäsi!

Kiitos Nayris

Nyt on eka viikonloppu takana ihan selvinpäin piiitkään aikaan , eipä ollut halua tissutteluun, oli muuta kivaa tekemistä.

Nyt viikon ajalta, ilman jaka iltaista noin kolmea - nejää alkoholiannosta ( konjakki ym. väkevää ilman lantrinkia) ,voin sanoa että hyvin menee, yöunet paljon paremmat, vatsa voi paremmin ja mielikin alkaa olla parempi, rytmihäiriöitä ei juuri nimeksikää, lukuunottamatta paria oikeen ahistavaa päivää tuossa loppuviikosta. En takertunu niihin, ne varmaan kuuluu asiaan.

Hyviä uutisia myös mieheni sai käydessään kontrollissa, seuraava kontrolli sitten puolenvuoden kuluttua. Minä tietysti äärettömän negatiivisena ihmisenä ajattelen, no uusii se kuitenkin, ei se paholainen mihkää oo kadonnu. Nyt täytyy kääntää kelkka positiivisuutta kohti vaikka väkisin…mutta vaikeaa se on edelleen…tulevaisuus pelottaa…

Nyt on kivasti mennyt puolitoista kuukautta ilman viinaksia. Eipä oo kyllä mielikään tehny, joskus vähä ahdistaa ,mut seki vähenemään päin. Olo on pirteä ja aikaan saan kaikenlaista, kuntoilukin astui kuvioon ym.

Nukkuminen parempaa ja en kiihy nollasta sataan sekunnissa :smiley: , vaan mielikin on rauhoittunut.
Tästä on hyvä jatkaa, nyt on vahva tunne siitä että en tarvitse alkoholia mihinkään.

Kuulostaa todella hyvältä Piiparinen! Mukavaa ja raitista loppuvuotta! :heart: