Riippuvuuden kukistaminen - pelipäiväkirja

Poistoon

Hienoa, että oot löytänyt tänne ja rupesit kirjoittamaan. Itseä kirjoittaminen on helpottanut, joten kannustan kyllä jakamaan ajatuksiasi täällä aina ku vähäki siltä tuntuu.

Sulla on vielä siinä mielessä hyvä tilanne, ettet ole pahoin velkaantunut. Peliriippuvuutta ei tietenkään määritetä sen perusteella, paljonko sitä velkaa on. Verraten omaan tilanteeseen, kun velkaa on helvetisti, sulla on vielä hyvä tilaisuus kääntää kelkkas tässä ja nyt. Et halua samaan tilanteeseen kuin minä ja monet muut. Nyt vaan on tartuttava härkää sarvista ja alkaa taistella tosissaan riippuvuutta vastaan.

Tsemppiä, tää peliriippuvuus on kyllä armoton. Kun teet päätöksen, ettet halua etkä jaksa enää tätä pelikierrettä, toimi sen päätöksen mukaan. Tee kaikkes, että saat pelaamisen estettyä.

Poistoon

Palkkapäivänä kannattaa maksaa kaikki laskut + muut pakolliset menot, auton tankkaaminen, kaupassa käyminen ja niin edelleen. Loput rahat mitä jää kannattaa elää päiväbudjetilla siihen asti kun saa seuraavaksi palkkaa. Hyvä olisi myös saada vähän säästettyä “pahan päivän” varalle.

Vähän olen huono itse neuvomaan pari sataa piti jäädä pariksi viikoksi käyttörahaa, mutta-mut nyt joudun taitelemaan muutamalla kympillä :blush: .

Poistoon

Poistoon

Poistoon

Tuliko paha repsahdus, kun lähti viestit poistoon? Mikäli näin kävi, älä ihmeessä luovuta! Äärimmäisen harva onnistuu ensimmäisellä yrittämisellä ja valitettavasti repsahdukset kuuluvat taudinkuvaan. Ota tästä nyt vaan opiksi ja uutta yritystä kehiin!