Rauhallista joulua

Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle, kaikille plinkkiläisille.

Hyvää joulua myös sinulle Tuulis!

Onnellista joulua ja kiehtovaa seuraavaa vuotta <3

Hyvää Joulua kaikille! Parhaillaan 26 lämmintä eikä lumesta tietoakaan :slight_smile: .

Mitä parhainta joulua plinkkiläisille! :smiley:

Hyvää, rauhallista ja raitista joulua kaikille!
t. ikuinen optimisti :slight_smile:

[size=150]Oikein ihanaa Joulua kaikille!![/size]

Minulta myös hyvän joulun toivotukset. Poltin kinkun tai ennemminkin kuivatin sen uuniin viime yönä. Onhan tuossa tuota muuta huttua, eiköhän siitäkin vatsat täyty kiitettävästi. Ja voihan sitä kuivan puoleista lihaköntsää maun ja tavan vuoks vähän imeskellä siinä. On uuni ja uunin ympärillä talo sekä rakkaita ihmisiä vino pino ympärillä, joten ei oikeati mitään syytä valittaa. Toivottavasti jokainen pääsee tänään johonkin lämpöiseen paikkaan ja saa syödäksensä. Meille, jotka jo sisällä ja patojen äärellä olemme, toivon kiitollista mieltä.

Basi,
eikös kuivattu liha ole ihan muoti-ilmiö nykyisin. Se säilyy kauan ja on riittoisaa syödäkin, kun ei pysty hotkimaan liian nopeasti. :laughing:
Minä menin eilen lähikauppaan ostamaan saunalimpparia, niin eikös siellä jo myyjä koristellut tuoretuotteita punaisilla %ale-lapuilla, joissa on viim.myyntipäivä vasta ylihuomenna. “Jouduin” ostamaan lohta ja pihviä pakasteeseen, nyt ei kai tammikuussa tarvitse kaupassa käydäkään. Toivottavasti muutkin löysivät edullista ruokaa pöytäänsä.

Kohta lähden joulusaunaan ja sitten vain oleskelua kaikessa rauhassa.
Rauhaa, lämpöä ja rakkautta kaikkialle maailmaan, lähelle ja kauas.

Hyvää Joulua kaikille!