rahat meni viinaan

Hei vaan! Alkkarini lopetti yks kaks juomisen viiden viikon putken jälkeen. Nyt hänen rahat on juotu ja säälittää kun ei hänellä ole ruokaa. Vein hänelle ruokaa ,en viinaa. Auttaisitteko te ihmistä jos nälkää näkee? Veljensä veti turpaan alkkaria ja äiti motkottaa joka päivä alkkarille puhelimessa, kaverit katosivat kun rahat loppuivat ,KUKAAN suvusta ei tajua hänen sairauttaan! Olenko läheisriippuvainen kun annan ruokaa? :unamused:

Valitettavasti sinun ruoka-apusi säästää hänen omat rahansa viinaan :frowning: luethan täältä kirjoituksia niin saat varmasti ajatuksia, voi olla että sinun “tajuamisesi” vain pahentaakin sairautta. Mutta et ole yksin, niin moni meistä on tehnyt samaa kauankin. Hyvä kun kirjoitit tänne!

Mä komppaan Vahva82 kanssa tätä.

Pyysikö hän apua? Joko löytyi nöyryyttä tajuta asiain tila, vai vieläkö oli siinä tilassa että ensimmäinen ja päällimmäinen ajatus oli “viina on loppu”?

Mieluummin tietysti ruokaa, kuin viinaa. Mutta. Ei se niin selkeää ole, että synninpäästö tästä seuraa. Pahimmillaan ongelmakäyttäjä etsii vain mahdollistajia.