Puhtaalta pöydältä

Täälläpä sitä ollaan taas katuvaisena. Pitkä pelihistoria takana ja onneksi myös pelaamattomia aikoja.
Talvella repsahdin taas pelaamaan ja vauhti on kiihtynyt siitä asti.

Jotenkin alkaa olla itse niin väsynyt tähän tilanteeseen, että väistämättä itsetuhoisuuskin on käynyt mielessä. Mikä saa järkevän ihmisen käyttäymään näin? Itsellä on paljon velkaa ja ne tuntuu tietysti taakkana, mutta muuten kaikki asiat on hyvin. On työpaikka, katto pään päällä, eikä nälässäkään tarvitse elää.

Nyt tässä viime kuun aikana oma tekeminen on vain ottanut aikamoisen pohjakosketuksen. Palkka meni heti samantien palkkapäivänä ja tätä olen nyt yrittänyt mieheltä salailla kaikenlaisilla keinoilla. Kyllähän hän varmasti osaa rivien välistä lukea mitä on tapahtunut mutta ei varmaan enää jaksa välittää. Mies tietää peliongelmastani, mutta tosiaan oli pitkä aika etten pelannut.

Olen nyt myös alkanut pelätä työpaikkani puolesta, koska olen niin väsynyt kun kaikki ajatukset pyörii vain sen ympärillä miten selviää seuraavaan palkkapäivään.

Jotenkin tässä vain yrittää luoda uskoa tulevaan, mutta hankalaa se on. :cry:

Moi OHO!
Ja hienoa, että päätit tulla kirjoittamaan tänne. Itsetuhoiset asiat kannattaa heti alkuunsa sulkea pois.
Helpottaisiko jos juttelisit miehesi kanssa repsahduksesta ja kertoisit rehellisesti missä nyt mennään? Vaikka hän saattaa aavistaa, niin luulen, että olosi helpottuisi kummasti.
Onko sinulla velkaa kuinka paljon? Selviätkö kuitenkin lyhennyksistä?
Nyt kannattaa hommata estot kaikille mahdollisille kasinoille ja tehdä pelaaminen itselle mahdottomaksi.
Voisitko mennä työterveyteen ja puhua sielä väsymyksestä ja ahdistuksesta? Saisit kenties jutteluapua esim. työterveyspsyskologilta.

Jos miehesi tietää veloista tai sun taloudellisesta tilanteesta kaiken niin olisiko mahdollista laittaa palkat siirtymään jollekkin yhteiselle tilille, johon sulla ei olis nettipankkitunnuksia? Uskon, että pelurilla se palkkapäivästä toiseen taistelu ja ajatusten pyöriminen paljon siinä palkkapäivässä johtuu myös siitä pelaamisen odottamisesta, pelaamisen pelosta ja omista ratkasuista koskien rahoja palkkapäivänä. Nämä vain ajatuksia, mutta itselläni paljon se palkkapäivän odottelu johtuu peleistä. Nyt, kun jatkossa palkka menee yhteiselle tilille, johon mulla ei oo nettipankkitunnuksia vaan käyn vaimon tunnareil laittaa laskut maksuun etukäteen niin ei tarvitse töissä ajatusten pyöriä palkkapäivissä ja ei tarvise laskea päiviä seuraavaan palkkaan. Sitä vain laittaa laskut maksuun ja elelee. Näin ainakin pelittömyyden kanssa pääsee alkuun, mutta ei riippuvuuden hoidossa ole mikään lopullinen ratkasu. Pienestä se lapsikin ponnistaa.