Psykoaktiivit Espanjasssa?

Olen lähdössä kyseiseen maahan varmaan lopunelämäkseni. Aivan tietämättömänä en sinne mene (gramma gamnabista saa olla taskussa laillisesti ainakin), mutta miten on GHB:n ja GBL:n laita? Entäpä codeiinin tai muiden opioidien lievien muotojen käsikaupan? Mitä saa suurvaltamme Euroopan äärialueiden apteekista? En tarvitse välttämättä yskään tms. tai muuhun, vaan vieroitusoideiden (=pahan olon poistoon). Ilman mitään puberteettista sekoiluaspektia. Jotain muuta siis kuin lailla huumausaineiksi lueteltuja ainehia.
Kiitos.

Tää ny on mitä luultavimmin vanhentunutta tietoa, mut kodeiinilääkkeitä sai “ennen” Epsanjasta ilman ressua. J o s jaksan, voin koittaa etsiä netistä, onko niil lakikirja siel, niiku meil. Sieltä ainakin saa varman tiedon. Voihan tuo tieto toki suomekski löytyä… En uskalla luvata. Kelleen mitään…

Kavereilta olen kuullut että Espanjasta saisi kodeiinia ja tramadolia ilman reseptiä. Luin myös joltakin ulkomaiselta foorumilta, että ainakin joskus sieltä olisi saanut tematsepaamia ilman reseptiä. Jostain muistan myös lukeneeni, että melkein mitä tahansa lääkettä pitäisi saada melko helposti vain kysymällä apteekista.
Noi tiedot ei oo mitään varmoja…
Ainakin naapurimaa Ranskasta saa kodeiinia ja etyylimorfiinia reseptivapaasti. Ranskassa on esimerkiksi myynnissä kapseleita yskään jotka sisältävät 10mg kodeiinia ja 10mg etyylimorfiinia. Eikä mitään ylimääräistä. Paketissa on 15kpl [Poistettu hintatietoja. Tutustuthan keskustelualueen sääntöihin -Päihdelinkin toimitus]. Sieltä saa myös 20kpl paketeissa 15mg kodeiinitabletteja ja tabletteja joissa on 25mg kodeiinia ja 400mg paracetamolia. Kaikki reseptivapaasti.
Joten luulisi, että Espanjasta löytyisi myös mietoja opiaatteja ilman reseptiä.

Joskus aiemminkin olen tainnut espanjasta/apteekeista kirjoittaa, mutta lyhyesti: kodeiinia saa ilman respaa, tramadolia, bentsoja, ym. et saa. Ainakin hiukankaan isommissa apteekeissa sielläpäin on tosin päivystävä lääkäri,
jolta respa pitää ruikuttaa, (melkein) kuten suomessa… Tosin lääkärin tapaaminen tulee paikoitellen hyvinkin kalliiksiulkomaalaisena, jollet omista “kansainvälistä kelakorttia”
(en muista mikä on nimeltään), jonka saat parissa viikossa suomesta.
En jaksa uskoa että olet sinne ainoastaan ryynien perässä menossa(?), mutta eipä nuo touhut siellä hirveän
paljon helpommaksi tule… “oikeat” huumet ovat sitten oma lukunsa.

Kiitos taas osallistumisesta. Eipä omastakaan mielestä bentsot ole mikään kovinkaan hyvä syy muuttaa ulkomaille,
mutta eikös jabalilla ollut duunin puolesta sinne mahdollisuus muuttaa? tietysti on siististi kuul katkerana tilittää
muiden tekemisiä, mutta mikäs nyt kaivertaa?

jaah, tupla :slight_smile:

huh. :open_mouth: nyt hukkui ajatus, kovasti koitin ymmärtää mitä tällä tarkoitit, ja nyt täytyy nöyrtyä pyytämään
selvitystä? ja en omista tuplanikkiä, mr new order

:sunglasses: