Poppers

Niin, Poppers. Kokemuksia :smiley: Kuulemma homot käyttää ennen anaalipanoa, rentouttaa perseen. :mrgreen:

Varmasti täällä joku on Poppersia kokeillut, miten pärisi?

Sulta pitäisi poistaa toi “MyCupOf” tosta Tean edestä. Ja ehkä pallit.

Yks tuttu muija joskus tota sniffas, hurjan näköstä kun silmät muljahti ympäri, sit veti ihan veltoks / sammu aika pitkäks aikaa, tosin tais olla aika kova doze sillä kertaa. Haisee niin kaasulle et oksat helvettihin…
Aika lyhytkestosta kuulemma vaikutus, eipä tulis välttämättä itsellä mieleen kokeilla.

:bulb:

Samanlaisia kokemukset kuin kotivalolla.

Joskus kun on ollut alla kunnon setti muita aineita on poppers tuntunut ihan jännältä. Mutta yleensä se aiheuttaa vain vitutuksen ja himon vetää ilokaasua.

:bulb:

Ihan hauska noin kuriositeettinä.

Kun nosuhumalassa sniffailtiin, niin hirvee naurunremakka muutama minuuttia. En tiedä mikä siinä niin hiton hauskaa oli, mutta kuunneltiin jotain Eminemiä ja naurettiin maha kipeenä. Hyvää on se, ettei ole pitkäkestoinen. Mut jos on jo itellä tai tulee Damissa riekuttua, niin siittä vaan :wink:

Ei muuten lisää mitään seksuaalista nautintoa, ei tuu edes seksi mieleen. No homoilla on omat jutut, niihin en puutu.

Poppersin haistelu tuottaa euforiaa lähinnä ensimmäisellä käyttökerroilla.
Loppujen lopuksi siitä tulee vaan pääkipua.

Itse tosin kerran hapoissan sniffailin vähän poppersia ja olo oli muutaman minuutin ajan, öh, sanotaanko hyvin mielenkiintoinen…

No hapoissa nyt olo on yleensäkin aika erikoinen, joi sitten vaikka muumilimua :smiley: Mutta amyylinitriitti ei pelkästään mitään hurjia kokemuksia tarjoa. Mutta oli ihan hauskaa tavaraa ennen baariin lähtöä. Koukkuun siihen on varmaan mahdoton jäädä.

OT: Guns and Roses teki siitä biisin “I’m on the Nigtrain” ja Suede “Animal Nitrate”.

Mulla poppers nostaa hemmetisti pulssia todella lyhyessä ajassa, joka tuntuu epämiellyttävältä. Semmonen lyhyt sekavuustila siitä tulee…aika paska päihde sanoisin. Niin, ja homot kuulemma rentouttaa perslihaksiaan sillä…

Jotkut repeää kunnolla nauruun otettuaan pari nuuhkaisua ja tuntuvat nauttivan olotilasta. Eli aika yksilöllisesti tuntuu vaikuttavan. Ei mun mielestä mikään kovin hehkutuksen arvoinen päihde, vaikka saattaa joillakin toimia.

Minuutti pari distortioituneessa tunnelissa. Tjaa-a.

Ihan oiva pikku buusti tuo silloin tällöin on - ei mitenkään mainittava kuitenkaan.
Tuhtien pajarien päälle voi nuuhkaista.

onko tämä poppers amyylinitraattia jota myytiin aikanaan Neuvostoliitossa sydänlääkkeenä… Oltiin siel siis N-liitos opintomatkalla 80-luvulla ja jotku haki apteekista “muka sydänlääkettä” sitten he mursivat kapselin ja hihittivät sairaasti ehkä minuutin. Haju oli pöyristyttävän kamala

Amyyli nitriitti on tuo vaikuttava ainesosa. Ei se kovin kummoista ainetta ole, mutta Suomessa tietysti lääkeainelistalla. Hui hui-huumetta.

Kuumottaa päätä ja poskia hetken, fiilis vähän sama kuin voimakkaassa benstopöhnässä, mutta tosiaan kesto vain tuo 5-10 min. Ja haju aivan hirveä!