Poistettu

poistettu

Ihan hyvä idea tehdä jotain konkreettista rangaistuksena, mut ei tollanen kivien syöminen nyt kovin järkevä ajatus ole.

Poistettu

Poistettu

Poistettu

Poistettu

Uskon kyllä vakuutusyhtiön ja vakuutuslääkärien kanssa vääntäminen on sairasta puuhaa. Vanhoja telkkariohjelmia olen joskus katsonut vakuutusyhtiötten touhuista…

Eri tavalla sairaita varmasti kaikki ketkä tänne kirjoittelee. Terve ihminen ei ottaisi pelaamiseen kiskurilainoja :unamused: . Tsemppiä ja onnea (onnea et välttämättä tarvitse) ettet joudu syömään kiviä (y).

Poistettu

Poistettu

Poistettu

Heippa levotonuhkapeluri ja onnittelut kahden viikon pelaamattomuudesta! Hyvä, että tuo sinun (tai vaimosi) keksimä keino tuntuu toimivan. Mietin kuitenkin kirjoituksiasi lukiessani, että onko tuo toimiva keino pidemmän päälle. Tuossa tavallaan tuo motivaatio lopettamiseen tulee vähän niin kuin ulkopuolelta, eikä niinkään sisältäpäin.

Oletko tuon kivien keräämisen lisäksi tehnyt muita, täälläkin mainittuja asioita pelaamisen vaikeuttamiseksi? Näistä voisi olla apua. Suosittelen katsomaan tämän Matti Nokelan luennon peliriippuvuudesta, jos et ole vielä katsonut: youtube.com/watch?v=sv8Q_tghTTE. Tässä on tosi hyvin selitetty peliriippuvuuden syntyä ja vaikutusta aivoihin. Olisiko tuosta apua motivaation löytämiseen ja ylläpitämiseen?

Joka tapauksessa tosi paljon tsemppiä jatkoon! Pääasia, että löydät keinot, jotka toimii sinulla. Omalla kohdallani en pelkästään tahdonvoiman avulla pystynyt lopettamaan pelaamista, vaan vaati(i) paljon henkistä työtä. En sano, että näin on kaikkien kohdalla, mutta tämä ajatus tuli mieleen :slight_smile:

Poistettu

Kiitos, tarkoitus olisi jatkaa samalla linjalla. Tosin nyt on sitten tämä taistelu painon kanssa lisäksi, mutta eiköhän tästäkin jotakin tulosta tule…

Juu, sait vakuutettua, että sisäinen motivaatio on kunnossa :smiley: Näistä viesteistä on toki vaikea “lukea rivien välistä”, mikä on kenenkin lähtötilanne. Minunkin kohdalla, vaikka pelaaminen on käytännössä loppunut, rahan arvo ja rahan käyttäminen on vieläkin aika lailla kateissa. Ja varsinkin lapsen kanssa koetut haasteet saa hermon pintaan ja pelihalut heräämään… Tai vaihtoehtoisesti tekee mieli syödä kilo karkkia. Tuo oli kyllä hyvä huomio, tuo muutaman sekunnin ajattelu, on kyllä tullut monesti vastaan.

Mutta jatketaan samaa rataa!

Poistettu

TÄTÄ ei kannata jatkaa. Siitä itellä huonoa kokemusta. Hauskaa ja viatonta viihdettä, ei vaan meille valitettavasti. Ne pelit ruokkii pelihaluja todella paljon, joten ne kannattaa skipata. Tsemppiä!

-MS

Poistettu

Poistettu

Poistettu

Poistettu

Moro!

Se on just näin! Mieti minkä verran käytit ennen aikaa peleihin tai niiden miettimiseen! Järkyttävä määrä aikaa jää nyt yli kun ei pelata. Mikä on siis täysin hyvä tilanne, mutta vaikee täyttää se aika millään ihan yhtäkkiä. :smiley: Tsemppiä kuitenkin siihen!

-MS