Pitkää ikää tissuttelemalla

Alhaisin kuolleisuus saavutetaan kätevästi juomalla yksi tölkki kuohuvaa päivittäin. Mielenkiintoisesti raivoraittiit ja 4 annosta päivässä kumoavat elävät yhtä pitkään. Sydänsairauksien kohdalla puhutaan jo sixpäkistä per päivä. Kaikki jotka juovat jotain siltä väliltä pysyvät terveempinä. Laittaa miettimään että kuinka paljon oikeastaan on tarpeellista vähentää, jos 28 olutta viikossa kumoamalla elää yhtä pitkään kuin noi tuolla Me Lopettajat -palstalla! :laughing:

Mikäs juttu tämä on? :open_mouth:

^No sehän on tietysti vain yksi syy lisää jatkaa päivittäistä tissuttelua :smiley:

Eikä kukaan edelleenkään tajunnut pointtiani, joten takaisin äidin kielen tunnille, mars!

Sitä vaan ihmettelin, että käsittääkseni ihmisten kuolleisuus on elintavoista riippumatta täydet 100%, joten miten sitä muka saadaan alennettua. :unamused:

Juu, pidempi elinajanodote, eikä alhaisempi kuolleisuus, oli tajunnanvirran tarkoitus! :wink:

Paljon iloa onkin yhdestä tölkistä päivässä. Sama kuin heittäs sen tölkin olan yli.

Elinikään saattaa vaikuttaa monet muutkin seikat kuin se, juoko 0 vai 3 annosta alkoholia päivässä. Toki jos on katsonut aiheelliseksi tulla tälle foorumille, todennäköisesti on juonut aika paljon enemmän, ja todennäköisesti sellaisia määriä jotka voivat hyvinkin lyhentää elämää.

:slight_smile: Tästä odotettavissa olevaa elinaikaa selvittämään:

www4.hs.fi/deadline/deadline.html

Oujee, tuon Hesarin Deadline-laskurin mukaan vielä toiset 41 vuotta aikaa juoda 1 olut päivässä! Sehän tekee yhteensä noin 15,000 tölkkiä eli 5,000 litraa eli 625 pakkia! :laughing:

Tässähän sitä elämänsisältöä jo onkin! :smiley:

Alkoholistilla pruukaa nuo pakit menemään parissa vuodessa kaikki :laughing: :laughing: :laughing: