Pitkä on tie

Joo hengis ollaa viel joka ei paljoa lohduta, velat on pois mikä ei paljoa lohduta. Töis ollaa ja rahaa alkaa olla taskus pian vaik nyt meniki 400e taas mut eteenpäin menty. Pitkä on tie tosiaa aika yksin jääny se vaivaa vähän. Oma vika mut vituttaa se silti. Uus alku taas kerran mut eipä nää tunnu missään juur nykysin. Sellainen zombi nykysin Töis kaikki menee helvetin hyvin ja vapaal ei. Elämä ei oo hääppöstä, itsekunnioitus 0 ja ketään ei mun asiat kiinnosta, naista ei viitti edes ettiä kun kukaan tällaista halua asun firman nurkis ilmatteks ja alottelen uutta elämää. Z Töis arvostetaa se auttaa jaksamaan. En kyl tiedä mikä tän kirjoittelun pointti on mut ihan sama. Jos pirkanmaalla on joku toinen 20-30v peliongelmainen joka tarttis tukea taisteluun kans voipi ilmotel itsestään jos sitä kautta sais itekkin uutta virtaa muuten kaikki keinot itel kokeillut.

Onko sinulla ystäviä joita voisit tavata ja joiden kanssa voisit viettää aikaa? Pelaamiseen keskittyminen vieraannutti minut ystävistäni ja välillä tuntui kovin yksinäiseltä. Uudenvuoden lupaus itselleni oli, että alan pitää taas yhteyttä unohdettuihin ystäviin ja olenkin päässyt taas mukaan sosiaaliseen elämääni.

Varmasti jotakuta kiinnostaa sinun asiat kun vain jaksat ottaa yhteyttä ystäviisi. Kyllä se siitä! :slight_smile:

Ei eron myötä huomasin kuinka ketään ei kiinnosta. Ei ole kavereita vaan sellasia hyvänpäivän tuttuja ja ei sellasten kans jaksa olla kun kaikki olis aina hyvin ja seon vaa teennäinst. Töist on tullu koko elämä janiit pystynki tekee kellonympäri jos tahon. Ei oo mitään muuta nykysi . Vaikeeta tää on yksin eksyy tekee vaa kaikkea tyhmää . Jos kuolis ni töis sen vaa porukka huomais ekaan 1kk. Mut joo ei auta valittaa kun ite tehny kaiken

Joo joo