Piri vedot iv, -> puutuneisuus punoitus turvotus jne ! HELP

Joo eli sattui sellainen kun olin vetoja lyömässä käteen tuohon vasempaan käsivarteen en ihan kyynärvarret reunalle vaan keskemmällä olevaan suoneen, kun sain neulan suoneen niin ei siinä vielä mitään mutta sitten pian sen jälkeen kun rupesin mättää työntämään pohjaan niin sattui/nipisti pienesti, tarkistin että on vielä suonessa ja oli. Vedot löin loppuun ja siinä lopussa vielä toisen kerran nipisti ja vetojen jälkeen tuntui että siihen kohtaan alkaa vaivihkaa vihloen sattua ja pian huomasin että se kohta alkaa punoittaa ja käsi alko olemaan siitä kohti turvonneen näköinen ja ympäriltä ja iho tuntui ns hieman puutuneelta. No punoitus ja turvotus kesti ainakin tunnin - pari tämän jälkeen, ja nyt 3-4h jälkeen niin kädessä tuntuu kipua hieman hauis lihaksesta alaspäin eli pistokohdan lähi lihaksessa varsinkin kättä suorittaessa… Turvotus ehkä kokonaan laskenut hieman saattaa vielä näkyä.

MIKÄ MENI VIKAAN ? Oli suonessa jne mutta vetojen vasta jälkeinen tuntemus sekä ihon punoitus, turvotus ja puutuneisuua ja nämä oireet saavat minut miettimään mikä tässä nyt mättää ja voisikohan olla pirissä ollut seassa jotain josta ihoni ei tykkää !?
Vastaavanlaisia muilla ? Need help.

Hei “laitapuolelta”,

oletko jo tutustunut alla oleviin esitteisiin? Esitteissä on hyvin kuvattu ongelmatilanteet ja niiden hoito. Suosittelemme myös hakeutumaan omalle terveysneuvontapisteellesi, jos ongelmat jatkuvat.

vinkki.info/sites/default/f … amista.pdf
vinkki.info/sites/default/f … gelmia.pdf

Terveisin,
Päihdelinkin moderaattori

mikäli olet aivan varma ettet lyönyt huti, ja amfessasi ei ole ollut msm: ää. Suosittelen pikapikaa menemään tohtorin puheille. Kuulostaa siltä että olisi veritulppa siel ja se kun päätyy sydämeen asti se on soronnooo :neutral_face: Toinen on tietty et oot raiskannu sen suonen jo finaaliin tai kärki on ollut tylsä… Apteekin kärjet on paketista vedettäessä jo tylsiä ! Mut mee tosiaa lääkärii jos oliskin se tukos ne voi liotushoidol saada sen auki… Ethän myöskään sattunut osumaan hermoon tai itse lihakseen… oliko puhtaasti filtteröity yms yms