Pikaisesti apuja ja neuvoja kaivataan

miehen vierotusoireisii!Kuinka autaa ja voiko toinen auttaa mitenkään?MIEHELLÄ ON SUBOXONE-korvaushoidon lopetus,tänään sai viimeiset 2mg ja huomisesta lähtien ei enää mitään,vaikka alunalkaen piti jatkua kuun puoliväliin vielä ens viikko 2mg ja lopuksi 1mg,mutta lääkäri sitä mieltä että nyt voi lopettaa tähän päivään.Samalla mies lopettelee(n.viikko jo mennyt)viinan juomistaan,pari viimestä kk:tta juonut yötä päivää,kun ei ole oikein kestänyt korvaushoidon lopetusta selvinpäin(minun mielipide).Miehellä painajaisia,mieliala todella kipinäherkkä,raivostuu joka asiasta,joka kohtaa särkee,oksentaa,lämpöä(ollu pari viikoa)välillä älytön kuumuus ja sitten taas palelee jne…on ottanut panadolia muttei apua…

Panacodia voi ottaa, mutta sen miehes varmaan tietää. Ei noihin viekkareihin oikein mikään auta. Täytyy vain kärsiä. Kaks viikkoa niin fyysinen oireilu loppuu. Henkinen? No siinä menee piiitkä aika. Että silleen.

Panacodin takia pääsi korvaushoitoon aikoinaan.Veti niitä 30-40kpl/vrk,eikä ole valetta ja maksakin säilyi ihme kyllä pahemmin kärsimättä.Joten oiskohan muita apuja ku toi kodeiini??parempi että pysyy siitä täysin erossa.Se on niin loppu henkisesti ja fyysisesti.

mut eihän me tääl olla mitään lääkäreitä!! ONks vähä väärä paikka pyytää apuu tollaseen? Soita sairaalaan? Terkkaan?

KIITOS OIKEEN PALJON EDELLISELLE avusta…Kunhan ajattelin kysyä neuvoja kun en ton äkäsen äijän kans haluu olla tekemisissä.Lääkäriin ei lähe,eikä ne sinne sitä mielellään ikinä otakkaan.En toiste viitti neuvoja kyselläkkään. :confused:

Lapualla on lääkkeetön hoitopaikka, nimeltään Minnesota. Numero on 06 4330 600. Voipi olla tosin että aamulla vasta vastaavat.