Perjantai-perkele

Moi,

on hyvin pitkä traditio täällä perjantaina juomiselle.
Joskus on aika kohtuudessakin voinut pysyä, jos on tullut nälkä tai väsymys, joskus on lähtenyt lapasesta.
Eilen lähti, enkä ihan illasta muista. Lapsiakin on eikä se ole hyvä juttu. Asiasta juuri juteltiin, eikä mitään kamalaa ole käynyt, mutta onhan se nyt ikävää, kun iskä heiluu ja sössöttää ja on niin hauska olevinaan.
Tällä hetkellä on varmaan vielä kaasua päällä.
Hyvää nyt on se, etten jatka juomista, että se jää vain perjantai-iltaan (lähes poikkeuksitta, ehkä pari kertaa vuodessa juon parina päivänä), mutta eihän tuollainen päätyyn tinttaaminen ole terveellistä, eikä kivaa puolisolle tai lapsille.
Keinoja hillitsemiseen on, esim. kahvin juonti. Se vain siinä egon ja humalan putkessa helposti jää huomiotta. YouTubeen kun kytkeytyy ja kita on niin vetoisa, niin siinä viina vie aika viemärinä.
Tällä hetkellä ei tämä nyt mitenkään hirveästi edes rievo, on vielä jotain pehmeyttä ja kaasua, mutta ei tämä nyt tosiaan hyvä ole, sen kyllä tiedostan, vaikken nyt tunnontuskissa kieri (vaikka kaiketi vähän syytäkin olisi).

En tiedä, onko toisilla tämäntapaista tilannetta?

0-linja ei ole mulla toiminut. En sitä tahdo. Mutta jotain sääntöjä tuohon perjantain vapauden huumaan ja juopotteluun pitää kyllä laatia. Eilen vielä aloitin heti töiden jälkeen iltapäivällä, oli siinä niin kivaa ja rentoa.
Täytyy kai vain etsiä niitä muita juttuja, joista saa kiksejä, niitäkin on, mutta joskus varsinkin väsyneenä eivät ne niin nappaa ja on niin helppo napata sitten alkoa siinä, onhan perjantai.

Tällaista pyörittelyä.

t. Urtsi