Pelittömän päiväkirja

Vähän jotain minusta… Olen alle 30vuotias nainen. Pelaillut olen nettikasinoilla 5-7 vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti. Viimeisenä parina vuotena pelaaminen on lipsunut ja jos pelaan niin pelaan lähes kaikki rahat. Velkaa on 9000€, ei suoranaisesti peleihin, mutta totuus on että suuri osa on mennyt peleihin. Tässä on siis opintolainaa ja luottokorttia. Nyt viimemmäksi pelasin tietenkin palkkapäivänä 700€. Tuosta noin vaan. Piti pelata vain 50€. Eli selvästikään en pysty pelaamaan vähän.

:exclamation: No nyt alkaa minun pelitön päiväkirja:

Viimeksi olen pelannut siis 28.2. Sen jälkeen on herännyt himoja peleihin pari kertaa. Stressaavan työpäivän jälkeen ja iltaisin. Olen korvannut nämä urheilulla ja mieliteko on hävinnyt.

Miten te muut ohitatte pelihimon?

Hei, miten menee? Oletko pystynyt olemaan pelaamatta? Tuo on niin tuttua, kokeilen vaan ja eihän se siihen jää. Toivottavasti sinulla on pelit jäännyt pelaamatta!

Mulla pelihimo yllättää aina aamuisin, kun teen iltavuoroa töissä. Sellainen luppoaika. Yleensä pelihimo kestää muutaman minuutin. Koitan tehdä jotain muuta, tiskata, siivota, lähteä kävelylle… jotain konkreettista tekemistä, se auttaa minua.

Tsemppiä!