Pelitön vuosi 2018 kaikki mukaan

Tehdään vuodesta 2018 pelitön. Pelivelkoja ei takasin saa pelaamalla ja kun on pelaamatta niin helpottaa ahdistus ja jää aikaa muuhun. Ajattelin että nyt on viimeinen yritys kääntää kelkka. Voitetaan pelipiru :slight_smile: itse varmaan pelaisin kaiken vaikka voittaisin loton päävoiton. Ketkä mukana?

Vuosi 2017 - kiitos, että olet ohi. Tänään olen tehtaillut sähköposteja kasinoihin pelitilien sulkemiseksi lopullisesti. Olen mukana.

Ehdottomasti mukana. :slight_smile:

Mukana! Tämä vuosi oli pelivapaa vuosi mun kohalla, jatkan samaa linjaa.

Mukana. Otetaan toinen pelitön vuosi putkeen. :slight_smile:

Kyllä vaan, mukana olen :slight_smile:

Mukana. Jotenkin ihanan helpottavaa kun vuosi vaihtuu. Jospa tää rimpuiluvaihe oli nyt tässä ja saa tän uuden tavoitteen myötä voimaa olla pelaamatta enemmän kuin sen kuukauden tai kaksi mitä on syksy ollut.

Ajattelen niin että 3v olen menettänyt peleille. Tätä seuraavaa vuotta en aio niille menettää. En hetkeksikään. Vaikka olo on voimaton ja jotenkin lannistunutkin niin uskon että pystyn tähän. Pari viikkoa varaslähtöä pelaamattomuuteen nyt alla.

Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille.

All-in tähän! :slight_smile:

Pikkunen etumatka täälläkin, mutta juu, vuodesta 2018 tavoite tehdä pelitön, ehdottomasti siis mukana :slight_smile:

Vuosi lähtenyt käyntiin. 365 päivää. Hyvä mieli, puhtaalta pöydältä.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! :slight_smile:

mukana, todellakin, todellakin! 3 kk pelaamattomuutta jo pohjilla. 2017 oli kamala vuosi, jospa tästä tulisi parempi! hyvää alkanutta vuotta meille kaikille!

Kyllä mukana ollaan, tavoitteena pelitön loppuelämä mutta vuosi kerrallaankin on hyvä välitavoite. Tsemppiä kaikille ja ei anneta piiruakaan periksi

Mukana ollaan, oikein miellyttävää ja pelitöntä uutta vuotta kaikille.
Laitetaan asiat kuntoon, ja nautitaan matkasta!

Moi kaikille,ensimmäinen postaus tälle foorumille ja nyt ku jälkeenpäin miettii niin harmi ku vasta nyt,mutta 13.12.17 olen edellsi kerran pelannut ja siihen se saa jäädäkin,sen verran paljon on muuten pelissä panoksena että asiat pitää laittaa oikeasti tärkeysjärjestykseen,tsemppiä kaikille jotka haluatte olla pelaamatta ja oikein hyvää uutta vuotta :slight_smile:

Mukana ollaan. Tsemppiä kaikille!

Onhan kaikki vielä mukana? Ensimmäinen viikko on vaikein nyt ei anneta periksi!

Kyllä,tämä hoidetaan :stuck_out_tongue:

Mukana :sunglasses:

Mukana ollaan :slight_smile:

Mukana! :slight_smile: 4.12 viimeksi pelannut ja päättänyt, että nyt se on loppu!