Peliriippuvuus kateudesta.

Sairastan perisuomalaista tautia nimeltään kateus. Olen kateellinen toisen voitoille oli se sitten 20e tai 2000e. Koska tuo voitti niin minäkin haluan voittaa saman tai vähän enenmmän. No tästä ei seuraa kuin valtavaa rahan menetystä. Olen hävinnyt jo varmaan 10000e SIIS TODELLAKIN 10000e ja voi olla enemmänkin. tämä on 7 vuoden kateus sairauden tulos. EN VAAN PÄÄSE POIS TÄSTÄ KATEUDESTA !! ajattelen asiaa että miten pääsisin tästä pois… ajattelen muita asioita… ajattelen järkevästi… MUTTA aina vaan sairaus puskee ja pelaan ja pelaan. Nöen tätä ihmistä usein. joka päivä. ja kun hän puhuu pelivoitosta (ei tietysti joka päivä) kateus puskee… vihaan häntä… haluan saman tai enemmän… pelaan pelaan pelaan että minäkin voitan… ja kuinka käy… häviän häviän häviän.
en vaan jaksaisi tätä mielensairautta en jaksa. kateus paska puskee vaan päälle.
Onko teillä minulle jotain vinkkejä. yksin en pysty.

Hei zemppiä sulle!

Pelaamattomuus on kyllä sellainen piru mikä tulee aina sillointällöin esille välillä vähemmän välillä enemmän…

Älä ole katkera muiden “voitoille” ajattele pikemminkin heitä säälien, jokainen voittaja häviää ne useaan otteeseen takaisin.

Lainaten yhtä elokuvaa, joka kertoi kortteja laskevista casinoilta rahaa “varastavilta” opiskelijoilta.

“Stop playing slot’s they are for idiots”

Yllättyisit jos saisit hänen tilinauhansa käsiin. Addikti kehuu kyllä aina voitoillaan ja niitä tuntuu tulevan usein. Toinen asia on, kun tietäisit kuinka paljon hän kuluttaa rahaa niitten voittojensa eteen. Jos voitot ei ole 6-numeroisia, niin uskon hänen kyllä pelanneen kaiken takaisin. Jos puhutaan etenkin sloteista tai muista vastaavista. Tiedät sen myös itsekin. Voittaessa kuvittelet olleesi oikeassa ja fiksu että pelasit. Helppo kehua voittoja. Hävittäessä sinua kaduttaa ja vituttaa. Kuinka usein puhut niistä häviöistä muille, luukunottamatta ne jotka ovat erittäin avoimia. Itse olen ollut tuttava piiriin erittäin avoin ja ne kyllä tietävät mikä sirkus niitten “voittojen” takana on.