Peliriippuvuus - katala sairaus

Hei kaikille lukijoille! Olen pelannut melkein koko nuoruuteni ja onneksi pelit ovat nyt jo lähes historiaa. Pelaamisessani tuntuu olevan vuoden ja puolentoista taukoja mutta kummasti sitä vaan sortuu edelleen. Nykyisellään himon jo tunnistaa kun se tulee ja jos erehtyy RAY:n koneeseen kolikon laittamaan niin yhtäkkiä sitä alkaakin himoita netti-kasinolle menoa.
Lopetin pelaamisen noin kolmisen vuotta sitten ollessani noin 20 000 euron veloissa. Makselin velkoja pois kovalla tahdilla kunnes kaksi vuotta sitten sorruin ja tulos oli 4000 euroa lisää velkaa. Reilu vuosi sitten sorruin taas ja silloin meni 1600 euroa. Velka kuitenkin lyheni tehokkaasti ja elämä jatkui. Tänään sitten taas ratkesin ja tonni meni säästöjä. Onneksi ei enempää.
En voi olla ihmettelemättä miten tässä sortuukin kun niin hyvin tietää mihin pelaaminen johtaa. Onneksi ei mennyt enempää ja tämä menetys ei talouteen juuri vaikuta mutta pelottavalta tuntuu, että pelaaminen tuntuu seuraavan vielä senkin jälkeen kun on ongelmansa tiedostanut ja siitä pahimmasta suosta noussut.
Mutta ei auta kun jatkaa elämää ja ottaa tämä melko edullisena muistutuksena siitä, että minulle ei pelit sovi sitten pätkääkään.